• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
drastar - специалист
тези монтажници от ролпласт ли бяха :?
vsterev - специалист
Не от Коректдуурс, но те се занимават само с врати, представители са на Horeman.
drastar - специалист
Оферта от ролпласт 1300 евра трокал троен стъклопакет, оферта от саав 3300 евра саламандър с троен стъклопакет. Б.х м..у и саламандър, кво повече има за 2000€ ? Какво ще кажете за саав ?
prascho - майстор
Когато говорим за един продукт СААВ явно са с около 20% отгоре съизмеримо спрямо среден клас фирма. В случая сравняваш различни продукти и търсиш логика в ценовата разлика :? . Пък и Ролпласт е голяма фирма, но от нета останах с впечатление за сравнително ниско качество на продукцията. Ролпласт може да сравняваш с Ворошилов...за един и същ продукт.

Написаното е лично мнение.
vladilen - специалист
Колеги малко въпрос в страни, че може и да е малко странен :rolleyes:
Има ли вариант на бяла PVC дограма (вече монтирана) да се залепи фолио от вън, за да стане кафява например?
Възможно ли е такова упражнение?
И ако да, фолио (UV) от къде?
10х
mindless - специалист
Не знам причината да искаш да направиш такова нещо, все пак белия цвят подхожда на всички останали цветове, но дори да успееш имай предвид, че по този начин профила ще се нагрява повече, което ще доведе до по-голямо топлинно разширение и евентуални проблеми в бъдеще.

На някои профили е възможно да се монтира алуминиева капачка, но слагането на такава на рамката, няма да мине без закъртване и ново обръщане от външната страна. Има естествено и фолиа, но не мога да кажа предлагат ли се в България и на каква цена. Ето само един пример.

P.S. Сега видях, че в сайта, към който съм дал линк има контакт за България, ако искаш може да се обадиш да питаш:

Mr. Petar Mihaylov
info@master-profil.com
Phone: +35 929.7944.00
Petar Mihaylov & Co. LTD.
110 Iztocha Tangenta Str.
1592 Sofia
Bulgaria
vladilen - специалист
mindless написа:
Не знам причината да искаш да направиш такова нещо, все пак белия цвят подхожда на всички останали цветове, но дори да успееш имай предвид, че по този начин профила ще се нагрява повече, което ще доведе до по-голямо топлинно разширение и евентуални проблеми в бъдеще.

На някои профили е възможно да се монтира алуминиева капачка, но слагането на такава на рамката, няма да мине без закъртване и ново обръщане от външната страна. Има естествено и фолиа, но не мога да кажа предлагат ли се в България и на каква цена. Ето само един пример.

P.S. Сега видях, че в сайта, към който съм дал линк има контакт за България, ако искаш може да се обадиш да питаш:

Mr. Petar Mihaylov
info@master-profil.com
Phone: +35 929.7944.00
Petar Mihaylov & Co. LTD.
110 Iztocha Tangenta Str.
1592 Sofia
Bulgaria
10x
горното е проверено --> не предлагат решение
други предложения?
vsterev - специалист
prascho написа:
Когато говорим за един продукт СААВ явно са с около 20% отгоре съизмеримо спрямо среден клас фирма. В случая сравняваш различни продукти и търсиш логика в ценовата разлика :? . Пък и Ролпласт е голяма фирма, но от нета останах с впечатление за сравнително ниско качество на продукцията. Ролпласт може да сравняваш с Ворошилов...за един и същ продукт.

Написаното е лично мнение.
Без да правя реклама, но Ролпласт са с най-големия завод на Балканите за дограма, наскоро го отвориха в Костинброд. Многи фирми, монтиращи дограми купуват и профили и стъклопакети от тях на едро. Относно писаниците и аз ги четох, но след като ми направиха монтажа се убедих, че не съм сгрешил в избора.
prascho - майстор
Може. Нямам поглед над качеството. Отбелязах, че се сравняват два различни продукта и се търси обосновка на ценовата разлика.
drastar - специалист
prascho написа:
Отбелязах, че се сравняват два различни продукта и се търси обосновка на ценовата разлика.
Обясни ми разликата,тя струва 2000€. Ако разбирах, нямаше да питам.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

Тема "Избор на дограма, монтажник и още нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: