• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Вадим Владимиров - специалист
Прикачен файл:
SAM_2894.jpg
Прикачен файл:
SAM_2895.jpg
Прикачен файл:
SAM_2904.jpg
hidrazin - майстор
VLADO66 се уреди с изгодна оферта. То и аз бих ги грабнал ама ми е много далече.
:partyman:
Вадим Владимиров - специалист
Владо, ти от кое "село" си?
VLADO66 - майстор
Вадим Владимиров написа:
Владо, ти от кое "село" си?
Виж си съобщението.
VLADO66 - майстор
Хиляди благодарности на Вадим че отдели от времето си,помогна да сортираме и натоварим керемидите.Такива жестове връщат вярата в човечността :prayer: :partyman:

П.П.Не съм взел всичките :) Ако има мющерия за около 300 бр. марсилски керемиди да побърза.
Spassow_lbg - специалист
а за мен % нема ли да има, нещо кат 5кила домашна, че пуснах такава хубава бизнес тема :wink:
VLADO66 - майстор
Spassow_lbg написа:
а за мен % нема ли да има, нещо кат 5кила домашна, че пуснах такава хубава бизнес тема :wink:
Керемидите на всичко отгоре са подарък,чак ми стана неудобно :prayer:
schuldiner - майстор
Браво на Вадим за жеста, ама и на Владо трябва да му благодарят. Щото и мен ме чакат 4-5 хиляди такива и отсега съм в чудо кво да ги правя. Да имаше строително сметище във Варна, да си сметна разхода и толкоз. Ма няма и ще трябва да разчитам както винаги на някого да му затрябват като ме види да ги свалям.

ПП Един практичен въпрос: Защо на ребро ги складирате? От дете знам, че на пачки по 20 се редят легнали (аз ги правя по 40, ако има пукнати да си признаят). Нещо по-удобно ли е, някаква хитрост ли изпускам...
VLADO66 - майстор
schuldiner написа:
Браво на Вадим за жеста, ама и на Владо трябва да му благодарят. Щото и мен ме чакат 4-5 хиляди такива и отсега съм в чудо кво да ги правя. Да имаше строително сметище във Варна, да си сметна разхода и толкоз. Ма няма и ще трябва да разчитам както винаги на някого да му затрябват като ме види да ги свалям.

ПП Един практичен въпрос: Защо на ребро ги складирате? От дете знам, че на пачки по 20 се редят легнали (аз ги правя по 40, ако има пукнати да си признаят). Нещо по-удобно ли е, някаква хитрост ли изпускам...
Пробвай да счупиш една вафла в двете посоки/на широката част и по тясната/ и виж кога ще се счупи по-трудно :)
schuldiner - майстор
Те ако се чупят като вафли, е.ах ги в керемидите! Аз затова по 40, вместо 20, че келявите да си проличат преди да ги наредиш по покрива. Макар че пак нищо им няма. Пробвай да стъпиш (ако ще и над 100 кила да си) върху една такава пачка... спокойно, не е фаянс. Очаквах друг чалъм да има, за който не знам.
  • 1
  • 2

Тема "Ремонт покрив на вила" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: