Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
Моля ,някой ако има климатик на Osaka СН-09-LBP да си даде мнението. Ще го ползвам основно за охлаждане на стая 12кв.м с една външна стена и за вбъдеще за отопление. Ще мога ли да охлаждам и коридор към хола (4м дълъг) ? Целта ми е да мога да охлаждам леко хола защото там са бебетата(в момента са на 1 месец и не препоръчват да има климатик при тях)Обща площ се събира към 36-38 кв.м А за отопление ще се ползва само за стаята.
anmoll - специалист
Купи ли го вече :? или се чудиш? Ако не си го купил...не е ли по-добре да е Мидеа.Аз си мислех,че съм се прецакала с Мидеа/понеже търсих евтино/,но се оказа добър климатик,макар и куча марка.
Близнаци ли имате :roll: честито..."Хор бодра смяна"-да са ви живи и здрави :winken:
Да близнаци са момче и момиче . Нали трябва да им създадем малко конфорт :) Иначе в момента съм в процес на търсене и като всеки търся климатик ем да е хубав(икономичен) и да върши работа ем да е евтино и ако може продавача да почерпи още по-добре :lol:
Последна промяна от Serg71 на пон фев 25, 2008 6:17 pm, променено общо 1 път.
velev-klima - специалист
Търси мидея няма да збъркаш те са базирани на технология от тошиба дори са с такива компресори. Цените са достъпни.
battoni - специалист
И двете марки са въпрос на късмет тип (руска ролетка).Лично мнение.

Тема "Кажете си мнението за Osaka СН-09-LBP" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: