hidrazin написа:Ти не можеш ли да даваш съвети на лични?! Или всички трябва да видят колко си умен?!harvest написа:колега не акай в темата ми ...Ами като гледам това КЛЕКТОР в заглавието на темата, се на акане ме кара.
![]()
Може да си редактираш заглавието от първия пост. Нищо лично. Просто изглежда доста смешно.
harvest написа:Колеги дайте мнение за този колекторКолега, за тия пари колектора е чудесен. Сега не знам колко време ще му държи боята, ама на кой му пука. Имам подобен от 3г и съм повече от доволен. Взел съм го само за лятото и въпреки мненията на някои колеги - няма минуси.
http://www.sunpower-bg.com/%D0%BA%D0%BE ... Article3bg
Моя го взех даже през енергийната ефективност та ми излезе още по евтино и вече се изплати. Имам гореща вода от началото на март до края на октомври, миналата година до средата на ноември /зависи от времето/. Източвам го за зимата и не го подгрявам /няма смисъл/. Щял да прегрее

Я да видим колко минуси останаха, а нямало да грее зимата под снега. Не ми пука, имам си друг бойлер който се грее от климатика. Не трябва да го пълня с пропилен-гликол, щото зимата е празен.
Дано водосъдържателя да е неръждаем наистина. Имай предвид че тия системи масово са китайско производство, каквото и да ти казват. Моя го взех от Стара загора и наистина се оказа неръждаем от вътре, от вън и стойката също. Така че щом ти харесва - взимай и ползвай.
Успех.