Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ако е истина това което казваш,цената си заслужава,но каква е гаранцията..? :? :? :? :?
Гаранция ФРАНЦИЯ плаща Америка :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
светльо78 - помощник
[-X Имат опция изсипват ти дървата,ако не ти харесат отказваш поръчката,втората опция е: прибираш си дървата в мазата, нареждаш ги и чак тогава плащаш, досега съм нямал проблем, кубиците излизат. :finga:
светльо78 написа:
[-X Имат опция изсипват ти дървата,ако не ти харесат отказваш поръчката,втората опция е: прибираш си дървата в мазата, нареждаш ги и чак тогава плащаш, досега съм нямал проблем, кубиците излизат. :finga:
Брей то имало и честни хора в България, да не повярва човек :-D
... Определено 80 лв. е добра цена,ако кубикът е истински :cool: по складовете цената е от 110- 130 лв.
Кофтито е че трябва да вземеш най-малко 5 кубика. С тези малки заплати трудно се отделят 400 лв на куп. :|
maki70 написа:
Кофтито е че трябва да вземеш най-малко 5 кубика. С тези малки заплати трудно се отделят 400 лв на куп. :|
Че е кофти кофти е ама икономисваш 150 лв ако приемем,че средната цена по складовете е 110 лв а тя отива и нагоре..... [-X
само по 5 кубика ли карат, ако поръчаш повече?? :? :?
светльо78 - помощник
Карат, есента с комшията се комбинирахме и взехме 6 за мен и 4 за него и ни направиха 5 лв. отстъпка на кубик.. :razz: :yawinkle: :yawinkle: :yawinkle:
5 лв са си 5 лв, но на тези години трудно може да намериш някой с който да се комбинираш, моите комшии са на ток. :| :sad:

Тема "Измами с дърва за огрев Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: