Всички имаме коли, нали ?
ohdan - специалист
Прикачен файл:
2014-03-24 17.47.32.jpg
Искам да помоля ако някой има такъв касетофон да сподели как се изважда? При смяна на нов акумулатор това нещо отказва да се включи :? Имало код за задаване който бил изписан на шкафа та трябва да го видя понеже съм трети собственик и не го знам.
докера - специалист
Снимай другата част , тази в автомобила , и там ще ти посоча отворите за пластинките , с които се вади .... :wink:
stiv1961 - майстор
Това трябва да е кутията
Прикачен файл:
av-k-jvc.jpg
av-k-jvc.jpg (23.4 KиБ) Видяна 1351 пъти
А това скобите за изваждане
Прикачен файл:
avskj.jpg
avskj.jpg (7.61 KиБ) Видяна 1351 пъти
ohdan - специалист
Колега аз това до някъде го разбрах по какъв начин да го извадя но мисля ако има някой с такъв модел касетофон , да сподели и някои други неща , например след като го извадя ако няма код(надявам се да има), но след като касетофона не дава признак да е включен, следователно не може и да му зададеш кода :? Иначе не ми е проблем да кача снимка и на другата част .
stiv1961 - майстор
Първо питаш как се вади, после казваш, че знаеш. Първо го извади и погледни пък после.....
ohdan - специалист
stiv1961 написа:
Първо питаш как се вади, после казваш, че знаеш. Първо го извади и погледни пък после.....
Първо питах , но не само тук :wink: Това че съм разбрал от другаде , не значи че шикалкавя [-X Второ, успях да го извадя с помощта на комшия който имаше точно такива скоби и щях да пиша понеже се отстрани и проблема(разхлабена връзка на буксата) код няма а и не бе нужен. забави ме обаче началото на мача Лудогорец- ЦСКА . Благодаря ви за помоща все пак !! :partyman:
stiv1961 - майстор
Честито на печелившите( в случая и на теб) :)

Тема "JVC KS-F350R 40Wx4" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: