• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
mitko64 написа:
stan73 написа:
Аз имам от по-предните туристически обувки. Много съм доволен (но пък са и в по-нормален цвят). Тествал съм ги в гора, планина, по сняг и по асфалт. Нямам забележки.
Да, спомням си коментара ти в заключената тема, но тогава не беше ги тествал още на влага. Братчеда също е доволен, а бяхме заедно преди година когато ги купи, а аз се поскръндзавих и ги чакам отогава толкова време(тези с мембраната).
Всъщност за тест с влага - досега не съм правил тежък такъв, сякаш попиват малко, но пък краката не са ми се мокрили. Обаче накратко - ако нямах и ми се налагаше да си купя и съм с ограничен бюджет (то си е и така де), пак щях да си купя такива скеф. Обаче бях си купил и зимният вариант. Тях ги тествах в лютата зима, накратко и от тях съм много доволен - на сняг не се хлъзгат, хлъзгат се леко на лед, държат топло и са удобни.
ZEDYCUS - майстор
Малко много ОФФ-- Стан ако искаш да вдигнеш бюджета си, стани рекламно лице на Лидл- ще си докараш прилична сума. То май няма нещо от Лидл, което да не си купил и пробвал. :lol:
stan73 - майстор
Всъщност има доста неща. :)
От друга страна, макар и с по-ограничен асортимент, намирам техните стоки за такива с най-добро съотношение цена/качество в страната. Също така от към инструменти стават поръчковите на Практикер и поръчковите на Карфур.
Предпочитам като правя нещо да го изпипам, макар и бавно (въпреки че съм магистър/инженер в съвсем друга област), вместо да плащам на някой некадърен майстор (с дълбоко навряни в гъзът му ръце (вече доста съм си патил за съжаление от такива, затова е и без извинение)), та затова си купувам някои инструменти (най-вече любителски) и така даже ми излиза по-евтино, а и съм спокоен, че нещата са направени качествено, а не претупани. С това не искам да обидя някого, но за съжаление качествените майстори не са много...
mitko64 - майстор
То крещящите цветове вече станаха задължителни при ловни мероприятия, така, че може и да ме устройва, но за туризъм ми идва малко папагалско.
DundyTheCroc - майстор
Имам от предишната партида обувки и съм доволен, особено от грайфера, който държи задоволително дори на лед. Не съм ги тествал екстремно за това дали пропускат. Биноклите от предишни промоции много съм ги гледал, но не ми хареса как е направен окуляра, подвижната част от пластмаса е нестабилна и клати спрямо резбата за фокусиране, иначе като за цената си дават добър образ. Все пак бих си взел нещо с BAK4 призми и многослойно покритие, освен това 10х50 е малко странен, ако е за астрономически цели оптимално е 7х50, евентуално 8х50, ако е за из природата 50мм е прекалено голям, по-добре 40-42мм, а и като цяло 10х е малко множко за гледане от ръка.
razli4en73 - специалист
Стойката я имам повече от година,купих я от Практикер като марката е Ейнхел.От това което виждам по снимка е едно към едно.Като цяло е много стабилна ,плота мисля,че е чугун и за дребни неща върши работа,има настройка на ъгъла и градуси.Там без проблем ползвам циркулярен диск.Рязал съм доста по дебело желязо от ф12,поне ф30 със сигурност.Като цяло си струва за разлика от стойката за бормашина,която е пълен ташак.А и я бях купил за 38-9лв.на някакво промо.И сега мисля,че я има в Практикер на 44лв. някъде.
monster18 - специалист
Колеги да ме светнете малко повече тази стойка за какво може да се използва за да знам дали ще ми трябва и дали ще има смисъл да си я купя
brum - майстор
Първи отзиви от електрическата мотофреза - май работи :) . Без много зор (ама с подскачане) мина даже по непрекопаното. На няколко пъти докарва прилична дълбочина - определено повече от 20см. Аз съм много доволен, за тия пари си спестих копането от тук нататък :) .
mitko64 - майстор
brum написа:
Първи отзиви от електрическата мотофреза - май работи :) . Без много зор (ама с подскачане) мина даже по непрекопаното. На няколко пъти докарва прилична дълбочина - определено повече от 20см. Аз съм много доволен, за тия пари си спестих копането от тук нататък :) .
За да не скача и не тича по непрекопаното трябва сигурно да се тунингова с нещо като мотичка отзад(от тези като лястовича опашка), да се позбива в почвата и задържа цялата фреза. Малко е на принципа проба грешка, площта на мотичката и дълбочината и. Моята 6.5 к.с, бензинова ми я продадоха само с някаква шина уж да задържа- па като побегна, щеше да ме пребие. Бая време ми отне да налучкам точнота задръжка отзад. А за биноклите имам два лидълски. Този със зума 10-30Х50 е с нелошо качество( за парите е отличен), но малкият 12Х32 е страхотен боклук(води ми класацията на най- скапаните лидълски продукти). чувал съм добри отзиви за 10Х 50, но сега е май под друг бранд(така ми се видя от снимката). Но ще го огледам, погледна навън, пък ще реша.
stan73 - майстор
Ако е Брезер - би трябвало да е добър (тя е доста прилична немска фирма)...
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: