Нека намерим най-тънките цени.
VLADO66 - майстор
Най-интересно ми беше че че ще отнеса една капандура Факро с 25% надолу :-D
mitko64 - майстор
Аз пък водих бая пазарлъци за ламинат с тези Берг май бяха, и накрая отидох на Любляна, при някакви представители на Кроно, та там си стиснахме ръцете. Утре ще го монтират. Търсех и пвц корнизи, двойни, но на Стройкото не видях.
VLADO66 - майстор
На Берг видях че имат интересни профили за стъпала,само че не се спрях да питам дали са от твърда дървесина :?
Chefo77 - майстор
VLADO66 написа:
На Берг видях че имат интересни профили за стъпала,само че не се спрях да питам дали са от твърда дървесина :?
Твърда дървесина, цена 170 лева за 2 метра. Интересува ли те още нещо за тях :lol: :lol:
EDI - майстор
А, еб.м ти стъпалата, ако ще златни да са. :-D Дори и за твърда екзотична дървесина е прекалено ми се струва.
VLADO66 - майстор
Chefo77 написа:
VLADO66 написа:
Твърда дървесина, цена 170 лева за 2 метра. Интересува ли те още нещо за тях :lol: :lol:
Стига бе :shock: За тия пари ще поръчам две стъпала с челата от дъб.
Chefo77 - майстор
VLADO66 написа:
Chefo77 написа:
VLADO66 написа:
Стига бе :shock: За тия пари ще поръчам две стъпала с челата от дъб.
Но няма да са с визията на завършено със специален профил :wink:
След месец-месец и нещо ще покажа как стои :)
profesionalist_wood - майстор
тва са некакви бракувани отпадъци събирани по дърводелниците и опитвайки се да направят 100% печалба вместо да ги хвърлят в печката
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
тва са некакви бракувани отпадъци събирани по дърводелниците и опитвайки се да направят 100% печалба вместо да ги хвърлят в печката
Щом казваш :)
Колкото и да ми е неприятно да го кажа, паркетът, който се произвежда от фирмата-производител на тези профили, НЯМА аналог в България. Калибровка, обработка, покритие ... От това, до което съм имал досег аз, единствено Парадор може да им е конкурент. МожеШЕ, защото спряха масива.
dadko - майстор
От година на година това изложение става все по- слабо. Както и браншовите, които организират в Интер Експо Център-а. Все си казвам, че няма смисъл да ходя и накрая пак отивам, за да се разочаровам.

Тема "стройко 2000" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: