• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
На снимката се вижда нещо като Bresser. Предните бяха Auriol.
Последна промяна от mitko64 на нед мар 30, 2014 7:22 am, променено общо 1 път.
monster18 - специалист
Ей пак се зарибих с тези инструменти голяма краста абе май ще я купувам стойката то трябва да разширявам работилницата вече :D
mitev75 - напреднал
brum написа:
Първи отзиви от електрическата мотофреза - май работи :) . Без много зор (ама с подскачане) мина даже по непрекопаното. На няколко пъти докарва прилична дълбочина - определено повече от 20см. Аз съм много доволен, за тия пари си спестих копането от тук нататък :) .
Закачи и отпред някаква тежест мъжду 3 и 5 кг. и няма да подскача.моята е с 5 кг.гира и е чук. :supz:
brum - майстор
Подскачането не ме бърка май. Да си подскача щом копа :) .

И без т'ва обработвам едни 30 квадратни метра. Затова и реших да рискувам с нещо евтино. За тия цели дори да си подскача е идеална.
aiako - специалист
Моливчета взехте ли си ?
brum - майстор
Да, ама не съм ги разфасовал още :) .
dpp - специалист
И аз се отказах от стойката!
Отворих я, видях я и ми се стори кекава!
То сами лагеруването като видиш кво е тясно и слабо...и няма градуси ами само някви деления и не са точни според мене. Отказах се. Така или иначе рядко ще я ползвам. Квото и да режа метално, все се заварява и леко отместване при рязане на ръка не ме притеснява! Отнесох едни шкурки- та чак ме доядя че не взех 2 комплекта. Може да мина да вема тия дни още едни! На далавера са - 20 бр за 4 лв добре ми се виждат..
mitko64 - майстор
То тези машини и градуси! Имам отрезна машина Ф355, много стабилна, италянска, но стягата е разграфена само на 90 и 45 градуса. Все пак е за железа.
Заръчах да ми вземат държача за шкурки и една ръчна помпа за гуми. Като ги видя и пробвам, ще споделя.
Последна промяна от mitko64 на пон мар 31, 2014 8:40 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
За тез пари толкова :) Ако искате перфектна стойка,имат на Фестуул за 500 лв :winkgrin:
juvesan - специалист
brum написа:
Да, ама не съм ги разфасовал още :) .
Олеле майко! Отворих аз молиФите само и единствено за да проверя как сладко скрибуца молива, докато се точи...ама не! невероятен боклук се оказа острилката - нищо не захапва и нищо не точи , ако щеш стойка на ръце да направиш върху нея :vom: :butthead: Иначе е идейна, ама нЪ - пълен боклук... ножа е по-високо от вероятния ъгъл на засрещане с молива ....даже се смяхме на опитите си и бяхме се наканили да идем в магазина на Лидл и да кажем: Извинете, имаме проблем тук с един инструмент,,може ли някой да ни окаже помощ и като се появи човек ( ако дойде де, не знам каква практика имат) да му кажем : Може ли да ни подострите моливите, че не разбираме как .... предполагам сеира би бил наистина на ниво :axe:

п.с Разбрах каква е идеята.... виждаше ми се, че ножа е регулиран на определен ъгъл, в същност се оказа, че винтчетата са превъртяни и седят ей - така, за присъствие... слагат се други и има ефект, ама трябва си направи сам.... :rolleyes:
Последна промяна от juvesan на пон мар 31, 2014 8:48 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: