Сигурно-дзверя се на две ракии в таблета
А обшивките не ги коментирам щото много ми свети под капаците
,а и за там беше питането.

janadark3969 написа:Пак съм тукТе за това е хубаво, да се мисли предварително ...![]()
Преправиха покрива най накрая.Направиха изолацията и измазаха къщата и когато реших че вече лошото мина естествено радоста не трая дълго.
Сега се оказа че канлизацията която е пусната не е както трябва и ще се кърти за да се преправя. Страшен филм чесно... Който си мисли че да построиш къща е лесно и евтино, жестоко се заблуждава. Определено и аз бях от заблодените![]()
Та на въпроса... На моята улица нямам централна канализация. Вариянта е пречиствателна станция. Спряла съм се на http://www.bioteh-bg.com/
Ако някой има наблюдения или има такава моля да даде мнение . Другия въпрос е за басейна....
Оказа се че водата от басейне няма да мога да я изхвърлям в пречиствателната станция и евентуално да обмислям вариант с попивателен кладенец. Същия който да използвам и за пречистената вече вода ако не я използвам за поливане или т.н...
Проблема при мен е че има високи подпочвени води и не ми е ясно как ше стане номера с водата от басейна.
Като размери ще е 4/10/1,50 което са много кубици и дори да го източвам постепенно пак ми се вижда доста сложно и се притеснявам да не наводня двора. Какви други опции мислите че са по практични в тая ситуация.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: