Най - вълнуващия въпрос зимно време.
piteriv - специалист
Здравейте -ас ще продьлжавам с ремонта и ви моля за сьвет.Става дума за приземен етаж на кьща вкопан на1,5м в земята.Направих изолация на стените и тавана.Дойде ред на пода- в двете спални е терикот а кухнята/която ще е и всекидневна/е на бетон.Искам да сложа в спалните ламиниран паркет,а в кухнята терикот/без да махам това което е отдолу.височината ми позволява/Та вьпроса ми е-има ли смисьл да слагам фибран на пода?Ас предполагам,че щом пода е под земята през зимата ще затопля,апрез лятото ще охлажда?/Кладенеца през зимата не замрьзва,а през лятото водата е студена????/ :lol: Кавете моля какво мислите по вьпроса,докато имам време да действам и да на збьркам!???
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Изолация на пода сложи, за да ти е 15 градуса, а не 4, а ако искаш, ми обясни как успяваш да пишеш така.
piteriv - специалист
Разбира се, само поясни -как пиша????
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?
CASA - специалист
piteriv написа:
Здравейте -ас ще продьлжавам с ремонта и ви моля за сьвет.Става дума за приземен етаж на кьща вкопан на1,5м в земята.Направих изолация на стените и тавана.Дойде ред на пода- в двете спални е терикот а кухнята/която ще е и всекидневна/е на бетон.Искам да сложа в спалните ламиниран паркет,а в кухнята терикот/без да махам това което е отдолу.височината ми позволява/Та вьпроса ми е-има ли смисьл да слагам фибран на пода?Ас предполагам,че щом пода е под земята през зимата ще затопля,апрез лятото ще охлажда?/Кладенеца през зимата не замрьзва,а през лятото водата е студена????/ :lol: Кавете моля какво мислите по вьпроса,докато имам време да действам и да на збьркам!???
Аз бих сложил изолация!Според мен би имало ефект против влага навлизаща от земята и би спестило излишното затопляне и охлаждане на фондамента,което би трябвало да се компенсира от земята.Но това си е и нож с две остриета.Ако нямаш дренаж и допълнителна хидроизолация на фондамента то водата може да го изяде с времето.Най-добре е да се посъветваш с професионалист инжинер!Успех!
piteriv - специалист
n_a написа:
ас; ь; терикот; евфтин; интервали. В смисъл, че си пишеш упорито и последователно така, както би го правил човек абсолютно убеден в правотата си. Та, как го правиш?
Виш-ас сьм един обикновен шофйор,не учител по бьлгарски.Имам нужда от сьвет не от остроумие.Ако можеш помогни,ако не спести си сьрказма :|
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Е, нали ти писах вече да сложиш изолация.
piteriv - специалист
n_a написа:
Е, нали ти писах вече да сложиш изолация.
Благодаря

Тема "Здравейте-даите сьвет за изолацията на под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: