profesionalist_wood написа:Как ми се иска всичко да е от железа...на ,,дружбата,,пластмасови бяха маркучите та така...Верно е, така беше,но двама тряя да я носят....

profesionalist_wood написа:Как ми се иска всичко да е от железа...на ,,дружбата,,пластмасови бяха маркучите та така...Верно е, така беше,но двама тряя да я носят....
koveslav написа:Майтап,майтап,ама-на нашия такова се пише този майтап.Все ми се ще разочарованието ми да не е пълно.......Дайте по-добра идея за машина на човека.Аз усилено прехвърлям каталози и страници-засега най-близо до класическите изпълнения,като последен мохикан по по-стара технология виждам Stihl 170.Гледам само машини под 400лв,в момента за хоби-класа става въпрос.Давайте мнения?! 30 кубика е Щила,но той и моя Партнер е 34,а е супер.12500 оборота гарантират от Щил с верига на празен ход и 1,6 к.с.-но като сравнявам с най-малките машини на Хуск,не са чак толкова малко конете.В корпусите на тази 170 всичко е сменяемо-отделни резервоари,капаци,картер и т.н.-изобщо не е моноблок.Средна цена в нета-360лв.Мисля че и сервизите им са добри по градовете.Казвайте мнения?!Нали не обсъждаме само Хускварна и производните и?На добри цени има и Олеомак,но нищо не знам за тях.При тези цени те имат и повече коне.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: