• 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Такера е пален ташак моя се скапа предпазителя отпред парвия месец препоръчвам да не се копува даже и на тая цена :-)
Ако му се чете на някой ще пусна по подробното ама не си струва просто.
EDI - майстор
Добре е, че предупреди евентуални купувачи :partyman: , на мен на вид добре ми изглеждаше.
Chefo77 - майстор
На такава цена (хайде, 1.90 нагоре) се взема такерчето на Ферм с абсолютно същите показатели. Нов, с гаранция 3 години. Много приятна машинка.
profesionalist_wood - майстор
Чефи,не знаех че си голям фен на Ферм :-D Днешните ферм не струват,добрите са отпреди 10 и повече години...
anabolicbeast - специалист
Май ще се наложи да се смени името на темата понеже продавалник ще се казва OLX!
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Чефи,не знаех че си голям фен на Ферм :-D Днешните ферм не струват,добрите са отпреди 10 и повече години...
Не съм фен на Ферм, но това не ми пречи да оценя плюсовете на някой и друг техен инструмент. Както и минусите, естествено.
mitko64 - майстор
И от преди десет години са същия боклук. Имам едно шмиргелче, купувано преди 2000г., на него Холанд пише, бля,бля. Та има страшни вибрации. Изръсих се за лагери SKF,пак същата история. Разглобих наново и вече се вгледах по детаилно- и какво констатирам- едната шийка на лагера е стругована ексцентрично спрямо оста. Няма оправяне.
king82 - специалист
Този прав ъгъл е на добра цена. http://prodavalnik.com/prav-gl-s-niveli ... -i46189169

Прикачен файл

Capture.JPG
Capture.JPG (40.27 KиБ) Видяна 2205 пъти
Последна промяна от king82 на съб апр 05, 2014 9:54 am, променено общо 1 път.
nikolson - майстор
mitko64 написа:
И от преди десет години са същия боклук.
Е, не знам. Аз имам техен лентов шлайф, 75х533, купих го от немско през 2001г. Не мога да кажа лоша дума за него. Заедно с един виброшлайф свалих боята от стара дограма на цяла къща до дърво. Аз останах без ръце и душа, те не трепнаха. Виброто не е Ферм, а полски китаец Графит, но понесе боя наравно.
profesionalist_wood - майстор
Аз купих настолен лентов шлайф на ферм скоро,пълн боклук,трябваше да го преправям,ама за 180 лв толкова :)
Чувал съм за тази марка графит,преди години ми попадна една брошура с името на някаква фирма която ги продавала в БГ. Може и да ги погледа,ама ся тряя да ровя в кашоните
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: