toni_g79 написа:... защото нямам знак СТОП и съм дясностоящ,няма да съм виновен.....Да, би трябвало да не си виновен. Както ти казаха нямаш ли знаци водиш се от правилата за нерегулирано кръстовище. Дори и на правата да има знак, че пътя е с предимство ти няма как да знаеш това и ако стане катастрофа би трябвало да ти отпадне наказанието при обжалване. Винаги ли е нямало знак?
Всички имаме коли, нали ?

inspo 

- майстор			

132 мнения в "Неправомерно издаден акт?"

toni_g79 

- специалист			

Знаци няма,и май не е имало.Все пак съм ходим 3-4 пъти общо там.(Нищо трагично не е станало от към ламарини и здраве,за щастие).Но чувството на преее-ан-ст което остана в мен,не ми дава мир....  Другото.което забелязах преди малко е,че копелетата са ми писали ,че не нося  талон,а аз го носех.И те си ми го върнаха,като кзаха нещо от сорта,да си трая и акта ще отпадне.Какво стана неможах да разбере.Прав не прав ще пускам жалби ,ми нз къде
 Другото.което забелязах преди малко е,че копелетата са ми писали ,че не нося  талон,а аз го носех.И те си ми го върнаха,като кзаха нещо от сорта,да си трая и акта ще отпадне.Какво стана неможах да разбере.Прав не прав ще пускам жалби ,ми нз къде  

Другото.което забелязах преди малко е,че копелетата са ми писали ,че не нося  талон,а аз го носех.И те си ми го върнаха,като кзаха нещо от сорта,да си трая и акта ще отпадне.Какво стана неможах да разбере.Прав не прав ще пускам жалби ,ми нз къде

radius 

- майстор			

nikolson написа:Той се движи по път, обозначен като такъв. Паркингът не е част от републиканската пътна мрежа. Най-вероятно актът е фиктивен, за пред застрахователното дружество.Мисля, че неправилно тълкуваш нещата. Връзката на паркинга с т.нар. от теб републиканска пътна мрежа не е ли път?
П.С. Републ. пътна мрежа е с винетки, така да се каже междуградска.

inspo 

- майстор			

nikolson написа:Той се движи по път, обозначен като такъв. Паркингът не е част от републиканската пътна мрежа. Най-вероятно актът е фиктивен, за пред застрахователното дружество.Как се нарича мястото където паркинга се включва към обозначения(?) път?
И не ми казвай, че колите ги дигат с кран от паркинга и ги пускат на пътя...
п.п. писали сме по едно и също време..

hidrazin 

- майстор			

+1 Всичкото това където мяза на квадрат или "квартал" между магазините по принцип си е част от паркингите на магазините. Нищо чудно и да е частна собственост - на магазините или на който там е. Ако е така не е трябвало да ти правят акт или не е трябвало да го разписваш.
Полицаите хич не обичат да се занимават с проблеми на такива места. Нищо че има очертани алеи, места за паркиране на инвалиди, някои имат и пътни знаци.
Много внимавайте на такива места - там застраховките не важат.
Все пак може и да греша че е частна собственост ама надали.

Полицаите хич не обичат да се занимават с проблеми на такива места. Нищо че има очертани алеи, места за паркиране на инвалиди, някои имат и пътни знаци.
Много внимавайте на такива места - там застраховките не важат.
Все пак може и да греша че е частна собственост ама надали.

Тема "Неправомерно издаден акт?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература