• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Lisko - майстор
Добре, де, що не погледнеш по италианските сайтове барем как се наричат и оттам вече с питане към търговци.
Фитилчо - майстор
Мислиш ли, че не съм ги търсил :rolleyes:
Не мога да ги намеря и това си е :проба:
Lisko - майстор
Възможно ли е да не са били готови в крайния си вид, а да са шлифовани на място ?
Фитилчо - майстор
Не

Докараха ги на готови плочки, бях там докато ги лепяха :?
$64EN - специалист
Идеята е много добра. От доста време си мисля за подобни изпълнения.

Според мен тези плочки са подготвени в калъпи и после са шлайфани, а не са рязани.

Ето няколко идеи с камъни, които ми допадат:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

цък
Lisko - майстор
Ако не броим хубавата китайка, втората картинка ме впечатли най-много. Ма баячка смола е глътнало тва.
:-D
Фитилчо - майстор
Май за да се направи наклона е добре да се отлее панела(в случая за душ кабина) извън това в калъп със същите размери. Да се вгради лентовият сифон в него и след това да се "декофрира" да се освети отдолу или странично ползвайки примерно плексиглас за светловод и да се залепи на мястото където ще стои пак с епоксидна смола.
Трябва и да се шлайвфа и полира де :roll:

Ще го направя това, когато му дойде времето :wink:
prascho - майстор
Тъй като нямам вкус към естетиката се спрях единствено на китайката :cool: .

Доста трудоемка дейност за един кенеф/баня. Аз лично прекарвам сутрин и вечер по 10 минути. Е за 20 минути на ден.....фонът си заслужава само ако в центъра е застанала китайката :-D .
Your post is truly excellent! Here is the blog, where you will find a lot of different essential tips and recommendations. Reading is the best way to learn!
  • 1
  • 2

Тема "Плочки от епоксидна смола(мисля) и бели камъчета" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: