• 1
  • 2
Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
a_nikolov - специалист
Няма лед в камерата чистен е скоро. Ще измеря температурата и вътре.
a_nikolov - специалист
Да, наистина температурата във фризерната част не е -18 градуса. Вчера измерих -8 градуса. Интересното, е че вчера като затоплих повече стаята понеже вечер парното работи, температурата в хладилната част стана по-ниска - 4, 5 градуса показа термометъра.
Конденза на гърба стана на скреж.
VLADO66 - майстор
a_nikolov написа:
Да, наистина температурата във фризерната част не е -18 градуса. Вчера измерих -8 градуса. Интересното, е че вчера като затоплих повече стаята понеже вечер парното работи, температурата в хладилната част стана по-ниска - 4, 5 градуса показа термометъра.
Ето ти право на избор :-D http://apogee99.com/index.php?main_page ... 20a&page=1 Данфос или Ранко
todortv - майстор
a_nikolov написа:
.....
Липсва фреон.
fox_vt - майстор
Да не пускам нова тема-имам хладилник Мраз 200 проблема беше че не достигаше достатъчно ниски температури -7 във камерата и 8-12 гр че и повече в хладилната част и то при начален старт,като натрупа лед даже и повече.Оказа се че макар врътката на терморегулатора да е на макс то това не е така.Нещо се е разпаднала и не зацепвала добре,въртях суках и захапа.Сега не е проблем да достигне -19 във камерата и +2 във хладилната част.Обаче това е с цената на мнооого продължителна работа на компресора.Сега си играя да я намалявам тъй като не ми трябва чак такива градуси -14-15 на камерата и +5+6 на хладилната ме устройва.Когато работеше почти на макс компресора загряваше до 95 градуса външно което ми се вижда малко множко.Въпроса ми е до каква температура не е вредно да се загрява.Целта ми е да изкара още една година поне и тогава ще се купува нов,та искам да не го напъвам много много да не ме изненада кофти.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с хладилник Snaige" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: