Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
krasiorocknroll - специалист
След инсталиране на 7-ца няма звук на предния панел.Проверих куплунг на дъно,на преден панел-свързани.7-Цата казва че звуковата карта работи правилно ,не са включени микрофон и слушалки, а те са включени.7-цата казва че драйверите са инсталирани правилно.?Някой да е имал подобен проблем?
Азазел - помощник
Намери и инсталирай правилните драйвери,по модела на дъното! :roll:
thinkpad - майстор
Ползваш драйверите, които идват с Windows7 или си инсталирал отделни? Ако ползваш тези, които идват с Windows7 - те са генерични, колкото да работят основните неща, но понякога не поддържат всички функции на хардуерните устройства.
lov - майстор
Те тва 7-цата е страшна отврат. Подлъгах се преди месец и сега съжалявам макар че от днес спират поттдръжката на ХР. Пусни му ъпдейтите ако не си направил това и гледай дали ги намира че понякога запецват па и се точат бая време.
ig_ivanov - специалист
Както каза thinkpad- Windows си инсталира негови драйвери по подразбиране, с които звуковата карта се вижда като High Definition Audio Device- с тях единствено може да се слуша музика (даже на някои платки и микрофона не работи с тях). Трябва да се инсталират драйверите за звука за модела на дъното- или от диска, който е с компютъра, или да се изтеглят от сайта на производителя на дъното.
fox_vt - майстор
Същия проблем и с мен но нямаше звук от никой изход.Решението актуални аудио драйвъри от всички драйвъри само те направиха проблем.Като инсталираш драйвърите трябва да си откачил всички аудио устройства закачени за компа иначе аудиокартата ще тръгне след като извадиш и наново включиш устройствата.Нз що така се получава но е факт.Ако компа е по стар дисковете със драйвърите може и да са само за боклука ако нямат поддръжка за 7 ца.
Намерих аудио драйвери за това дъно само че за VISTA ,инсталирах и всичко тръгна! :) Благодаря на всички за помощта! :) :partyman:
darken_nz - специалист
Честито !
И все пак да вметна, че преди да тръгваме да преинсталираме драйвери е добре да погледнем как са отметките с миксера.
За оригиналните Майкрософтските драйвери съм съгласен. Като бях с техния звука на лаптопа беше пълна скръб.
Да, работеше, всичко работеше, но звука беше скръб. Като инсталирах на конексанта работата заспа и звука стана приличен.
А за седмицата - мисля, че си е индивидуално.
Добре си работи 7-цата, хубава си е, не ми е правила ядове (повече от ХР)
Заради точните драйвери миналата година доста неприятности имах с една/уж готова / 8-мица!Вече се замислям дали да не сменя уиндоуса с линукс! :?
thinkpad - майстор
krasiorocknroll написа:
Вече се замислям дали да не сменя уиндоуса с линукс! :?
Дааа, ако си мислиш че по-екзотичен хардуер ще подкараш лесно под Линукс - лъжеш се. Ще ти се наложи да човъркаш.

Тема "След инсталиране на 7-ца няма звук на предния панел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: