Chefo77 написа: Ако НЯМА вертикална маркировка - колкото и да не ти се вярва, е така...И пак - не е моя или твоя работа да решаваме кое е по-главно, след като други хора са преценили кое е.Какво да не правя аналогия между Полиция и КАТ? КАТ-аджия не знае как се пише "Хан Кубрат". И тия КАТ-аджии после ми говорите, че трябвало да съблюдават за спазването на правилата, така ли? Това с Лясковец пък - някакъв абсурд.
Това за синя зона звучи така - влизам у вас с кофа с боя и почвам да разчертавам къде като седиш, трябва да ми плащаш за престоя на мене. Защото пътищата, върху които е боята вече сме ги платили. И честно казано, синя зона задръства на много места улиците. Направо цели ленти обособяват за синя зона, а пък от къде ще се минава? Ще се лети?
Такса "смет" пък уж не е за правото да си изхвърляш боклука, а се заплаща за да се извозят и съберат отпадъците.
А относно равнозначните пътища - ако беше сигурно и навсякъде, където няма знаци и маркировка е така, то цитираното по-рано решение нямаше да го има. Там се казва, че двата пътя не са били равнозначни, защото са различна категория. Въобще, цялата тази работа трябва да се изясни, а не някой да свие един знак и после другите да страдат. Винаги съм мислел, че 4 лентов булевард е абсурдно да се приравни на квартална уличка получерен път, полу - застлана с павета и асфалт не пипан откакто е положен.
Специално какво са преценили другите хора не знам, ама като знам какви дебили пишат закони и наредби, какви недомислици има, тежко ни ако чакаме някой друг да реши и прецени. Тия в парламента специално друго освен да си гласуват годишното увеличение на заплатите друго не правят. И аз така искам - хоп, искам повече пари, гласувам си ги сам и после някой да ми ги дава. А всъщност става въпрос за увеличение за сметка данъците, които сме внесли. Извинявам се за последната част на коментара, на политика не искам да го обръщам, просто законотворците са толкова умни, че така и няма дефиниция на "равнозначни пътища".
Svetoslavoff1 написа: Ами покажи го на gechev да пусне там количката - касичка, че може и да те почерпиЪхъ, за да ми прави умишлено ПТП-та и някой път като минавам да ме удари странично ли?