Всички имаме коли, нали ?
Johny - майстор
Сигурно сте прави. Сигурно има стотици ситуации, при който можеш да си загубиш регистрационната табела. Вероятно е сигурно, че аз съм голям късметлия - карам кола повече време отколкото са годините на половината съфорумци и никога не съм губил регистрационна табела - стандартно закрепване.
Най-добре я завари за бронята :lol: :lol: :lol: .
jekasus - майстор
Svetoslavoff1 написа:
Вие правили ли сте допълнително укрепване срещу евентуално падане или кражба на предните табели, разрешено ли е?
Дядката, дето монтира табелите в Добричкия КАТ сам предложи.
Мушичките са доказателство, че е преден номер :-D
Прикачен файл:
DSC_1246.jpg
Johny написа:
Вероятно е сигурно, че аз съм голям късметлия
Явно :-D Преди няколко дни се обадих на един - предния му номер на колата висеше на "сополи".
shotik - майстор
На предишните ми коли съм пробивал и слагал по два "коларски" болта и не съм имал никакви проблеми при прегледи или спирания от полицаи/преди милиционери/,тъй че дупчи и слагай .
http://deibg.com/bolt-kolarski-10-100
thinkpad - майстор
jekasus написа:
Преди няколко дни се обадих на един - предния му номер на колата висеше на "сополи".
Добре, как все ви падат тия номера? Щифтовете на стойката при мен не са нещо особено, но си го държат на място все още. :) Ей такава е Цък
MamaMy - майстор
Крадоха ми номер. Задния се пробвали, но бях го завинтил с 6мм болтове в багажника , а отвътре с контрагайки. Свалили предния. Направиха ме луд и щастлив докато си извадя нови номера. Добре, че се хванах да го направя, а не послушах познати и колеги. Всички викаха нарисувай си един и карай. След месец ми се обадиха, че видели кола като моята с моя номер. Дори помислили, че съм аз, но като ги подминала без да свирне и отзад била с друг номер. Нормално. Няма кола на която да виждаш и двата номера. Ако не е такъв повод да се загледаш, така си минава между капките и кара с крадени номера.
kozl - майстор
Аз и за спокойствие и за по-здраво и на служебните и на личните по две яки рапидки или ако има метал зад бронята с по-дълги поп-нитове ги доосигурявам.
Действителен случай от стр.обект в Поморие. Колегата с Канго пристига на обекта в дъждовна буря без преден номер. Като поотихна хукнахме да дирим номера. И резултата не закъсня много. Иде ухилен колегата и доволен, че номера си в локва намерил.
Да да аме не. Номерът беше в това, че номерът не беше същия като тоя отзад. Са имаше ли Гюро глава или............?????? Дали па не е било Кангото с два различни номера????? Е не стана ясно какъв е номера с номера, но стана ясно, че да движиш без номер е голЕмо престъпление и колкото и неприятно да е требе смяна на регистрация със всичките му процедури като при нова такава.
Последна промяна от kozl на вт апр 15, 2014 7:18 pm, променено общо 1 път.
montoya - майстор
Мисля че в София някъде до КАТ дървеница е завода където произвеждат номерата и там можеш да отидеш да си поръчаш само една табела ако си изгубил предната, разбира се с всичките талони и документи
jorkataG - специалист
Ако не се лъжа фирмата се казва БМВ
Chefo77 - майстор
thinkpad написа:
И честно казано, няма смисъл да слагаш болтове на предният номер. Номерата вървят в комплект от 2 и на никого не му върши работа само предният номер. Най-малкото не може двата номера на един автомобил да са различни и задният е по-важен, защото е пломбираният.
Представи си следната ситуация ... групичка пишлемета с Фиеста досущ като твоята, вземат и решат, па ти свалят предния номер, сложат го на тяхната Фиеста отпред и отидат на бензиностанцията, заредят догоре и пропуснат да платят (познай къде са камерите) ... кого ли ще търсят? Втора ситуация - същите пишлемета минават покрай стационарна камера със 140 ... познай кого ще глобят. А ако случааайно стане някакво произшествие с тези пишлемета докато твоя номер е на тяхната кола, па вземе че падне ...
Добре си е и предния да е фиксиран.
al4o - специалист
Chefo77 написа:
thinkpad написа:
И честно казано, няма смисъл да слагаш болтове на предният номер. Номерата вървят в комплект от 2 и на никого не му върши работа само предният номер. Най-малкото не може двата номера на един автомобил да са различни и задният е по-важен, защото е пломбираният.
Представи си следната ситуация ... групичка пишлемета с Фиеста досущ като твоята, вземат и решат, па ти свалят предния номер, сложат го на тяхната Фиеста отпред и отидат на бензиностанцията, заредят догоре и пропуснат да платят (познай къде са камерите) ... кого ли ще търсят? Втора ситуация - същите пишлемета минават покрай стационарна камера със 140 ... познай кого ще глобят. А ако случааайно стане някакво произшествие с тези пишлемета докато твоя номер е на тяхната кола, па вземе че падне ...
Добре си е и предния да е фиксиран.
Тва е един от вариантите.На нашия паркинк го бяха свалили едни кучета. После го намерих малко понадъвкан и то след клипче от комшии :)

Тема "въпрос за регистрационните номера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: