Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Kondor1 - специалист
Трябва ми някаква пластмасова скара за под душ. Против пързаляне и студени плочки. Най-добро решение мисля, че е дървена, но трябва да се прави по поръчка, а кой знае дали ще ми я изпълнят точно както искам. Затова за временно поне си мисля, че може да има нещо пластмасово. В момента има една гумена стелка (килимче) с нещо като вакууми отдолу, но е с малък размер и не е много удачно. Ако се сложи над сифона например почти го запушва и се събира вода. Мисля си за нещо като решетка с дупки около 1 см и височина 5-10мм. Някой виждал ли е по магазини нещо в тая посока?
prascho - майстор
Kondor, у вас боси ли влизате в банята, че Ви е студено :? Какви са тези палета под душа :-D .

Откакто се помня баня винаги ползвам с джапанки :). Когато обикалях хотелите из България винаги в торбето имах един чифт. От хигиенна гледна точка, бос никак не е добре.....
Kondor1 - специалист
Естествено че бос. В хотелски бани и аз ползвам чехли, но у дома чистотата е каквато си я направиш. Освен това с чехли възможността да се хлъзнеш не е много по-малка от това, ако си бос.
Kondor1 - специалист
Да си отговоря сам в темата, че попаднах на прилични варианти поне по снимки:

http://www.keraglass.info/поддушови-скари_330_36
bulhomes2 - майстор
prascho написа:
Kondor, у вас боси ли влизате в банята, че Ви е студено :? ...
Че и у нас си ходим боси в банята. И вкъщи даже. Столичани почнаха да ходят с обувките в домовете си. Предполагам, че е гледайки от запада. Ама не виждат, че в запада мият улиците с веро всеки ден и цял ден да ходиш - не можеш да се напрашиш дори.
jekasus - майстор
bulhomes2 написа:
И вкъщи даже.
Нямаш пари за чорапи? :-D

Тема "Скара за под душа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: