• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
jarrett написа:
Аз Woody 2.0 не можах да я подкарам, може би архива е повреден..
И аз като тебе доста време пробвах различни инсталации все неуспешно. Накрая успях да я подкарам с тази
Последна промяна от velsi на пон дек 22, 2008 6:44 pm, променено общо 1 път.
griffin - майстор
Колеги мога да препоръчам още нещо ако някой не му се занимава аз си свалих Woody и го подкарах ама нямах търпение да го разуча дотолкова и видях че един блогър дърводелец ползва "Google SketchUp" днес с около 30-на минути доразучаване успях да си доправя етажерката, много е лесна за работа спрямо други неща дето сам пипал

Програмката може да ти дава и размери от това което си начертал, абе по грубичко е за работа ама може да добиеш нагледна представа и да ти помогне при сътворяването на мебелта

Прикачен файл

etajerka.gif
ето какво сатворих
etajerka.gif (153.65 KиБ) Видяна 15690 пъти
jarrett - помощник
Харалампи написа:
jarrett написа:
но грешки при чертането...изключено .
Най-елементарното нещо което се бърка с AutoCad е че забравяш дебелината на ПДЧ-то и Като ти нарежат материала ... по-тънкото е когато имаш и дебели кантове. И аз използвам AutoCad, но за други работи. За Мебели - Woody
Колега, прав си, това наистина е голяма грешка да пропуснеш дебелината на ПДЧ което е 1.8 стандарт, но това не е грешка на програмата а на самия проектант. Прав си че КАД няма да ти даде такавадебелина на плоскост защото там няма такава опция но може да се начертае. Предполагам че с Woody е по лесно чертането...
laary - специалист
andrey75 написа:
Здравеите, нов съм във форума.Може да я има информацията която търся но аз не я намерих, така че:Някой да знае някаква програма за проектиране на мебели? мерси предварително на всички отзовали се.
Ако може да ти ползвам темата за проектирането?
Интересува ме някаква програма за външен изглед на къща,че жената трудно си представя!
Благодаря!
griffin - майстор
програмката на Google става и за дизайна на къщата отвън даже доколкото знам това и е оригиналното и предназначение :-), има доста готови шаблони в нея
Харалампи - специалист
jarrett написа:
Колега, прав си, това наистина е голяма грешка да пропуснеш дебелината на ПДЧ което е 1.8 стандарт, но това не е грешка на програмата а на самия проектант...
Естествено че на проектанта, ама имам предвид че ако програмата е специализирана тя прави някои неща вместо теб. Баща ми си прави проекта за кабинета с AutoCad. После се наложи да се научи да слага кантове :lol: А ако знаеше само с какво чувство ми обясняваше: "Няма смисъл да уча нови програми, като си работя с Autocad, даже уча хората да работят с нея. Това е най-великата програма. Може да прави всичко!"... На времето учихме една приказка за Патката. Можела да лети, да плува и да ходи по земята. Да ама нито бягала като Елена, нито плувала като Рибата, нито летяла като Орела. Патка
Patso_pro - напреднал
Някой може ли да ми помогне - трябва ми програмата Design Sintez, в във виртуалното пространство я няма за теглене, само платена е. :hilfe:
dts - специалист
masteradmin написа:
Ето тук има няколко, но още не съм ги разучил.
абе не бачка крака плс
trevora - специалист
Patso_pro написа:
Някой може ли да ми помогне - трябва ми програмата Design Sintez, в във виртуалното пространство я няма за теглене, само платена е. :hilfe:
Забрави ,изцяло платена е,няма дори и демоверсия.
  • 1
  • 2

Тема "проектиране" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: