• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11
Всичко за дърводелството
borkata3000 - специалист
Всички по един и същи начин. Другия път ще я центровам (т.е. разцентровам, за да е както трябва).
Не ползвах конусчетата, защото диблачката има и такава опция, да маркира къде да се пробие, за да се съединят плоскости под 90 °C. Пък и доста бързо става с нея.
Харалампи - специалист
borkata3000 написа:
Всички по един и същи начин. Другия път ще я центровам (т.е. разцентровам, за да е както трябва).
Не ползвах конусчетата, защото диблачката има и такава опция, да маркира къде да се пробие, за да се съединят плоскости под 90 °C. Пък и доста бързо става с нея.
Може да има опция за различни дебелини на ПДЧ-то? Ако е така трябва да се внимава защото може да се получи нещо като при теб.
Тани - модератор
Щом всеки път е едно и също , значи не е грешка в инструмента , а неправилната му употреба! Мисля , че от видеото се виждаше как става :?
Artur Dent - напреднал
От доста време ползвам диблачката на WolfCraft и съм много доволен. Няма никакво разминавани и нещата пасват идеално - демек точно както съм си ге нагласил. Сиреч трябва да се спазва определен ред на пробиване и сглабяване. Първо се пробива отвор в челото на детайла /или парче от същия материал/ със съответния отвор - те са три. После, в пробития вече отвор слагаш един дюбел, обръщаш диблачката и настройваш колко навътре от края да бъде кореспондентния отвор. А след това - приятно дупчене!!!
И още нещо - остро свредло, малко силиконов спрей и лек натиск!
Успех
Харалампи - специалист
Тани написа:
Щом всеки път е едно и също , значи не е грешка в инструмента , а неправилната му употреба! Мисля , че от видеото се виждаше как става :?
Съгласен, много подозрително еднаква грешка. Ако не си лепил и не те мързи може да направиш нови сглобки и да корегираш.

А бе колеги как го отворихте това видео? При мен заспива Мозилата и си седи на празен прозорец сума време. Нищо не се зарежда.
borkata3000 - специалист
Тани написа:
Сигурен съм, че грешката е в инструмента. Тази част, която се развърта и мърда, за да нагласиш дебелината на плоскостта, в нея е проблема. За следващия път ще го коригирам.
swetlio - специалист
Харалампи написа:
А бе колеги как го отворихте това видео? При мен заспива Мозилата и си седи на празен прозорец сума време. Нищо не се зарежда.
Пробвай с линка http://www.wolfcraft.co.uk/jcatalog_gen ... index.html
Видеото е "Dowel master Product Coacher"

И аз успях да пробвам диблачката - лесно се работи с нея - е разминаха ми се няколко сглобки ма като за начало е добре :lol:
Тани - модератор
Харалампи написа:

И аз съм с Модзила и като кликна върху линка ме пита кой плеър да го отвори или да го запише на диска!
griffin - майстор
Тани цакни на WMV линка копирай адреса после отвори един Winamp дай OpenURL и сложи линка там и няма проблеми
Тани - модератор
griffin написа:
Тани цакни на WMV линка копирай адреса после отвори един Winamp дай OpenURL и сложи линка там и няма проблеми
Явно не си ме разбрал! При мен си работи! Даже съм си го записал !
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 11

Тема "Диблачка !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: