Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
VLADO66 - майстор
toni_g79 написа:
ryarugs написа:
Колега, като става въпрос за латекс препоръчвам на Brillux излиза малко по-скъпо, но си заслужава.
Брилукса е перфектен за машина.Но за мече,какъв го ядоооох ........ залежал ли беше,нямам представа,но разнасяне нула.Полагаш го на стената и след 5 секунди няма разнасяне,какво потене беше докато го догодя що годе ,не ми се сеща!!!
Боядисвал съм с Брилукс и нямах проблеми ама и той си хапва петната :-D Ако има бюджет ето още един сатен http://www.vamak-ltd.com/lateks-aqualin-saten.html
fade - специалист
Здравейте, в ремонта, с който съм се хванал, съм в почти същата ситуация - варов разтвор+цимент, след това минато с по-фин пресят разтвор и дричкосано.
И на мен ми допада грапавината и ми се иска да боядисвам директно.
На места имам цели стени, а на места - кърпеж тук там.
Първоначално мислех да изравня попивността на кърпените стени с грунд, но видях тук за грунд-шпакловки и ми стана интересно
как става с тях. Предполагам, че ще обере малко от грапавостта и ще скрие още по-добре разликите между кръпките и старата мазилка.
Не успях да намеря в нет-а фирма, която да предлага такива продукти, ако може да ми помогнете?

Тема "С какво да боядисвам върху нова варова мазилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: