Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
stiv1961 - майстор
Снимката е произволна - от нета. Този профил се използва за плъзгащите ал. системи като касата на комарника се хваща към дограмата. Имам каталози, но не са пдф. Това е касата на комарника
Прикачен файл:
9_q6bmtat0.jpg
9_q6bmtat0.jpg (13.23 KиБ) Видяна 7182 пъти
а самия комарник се плъзга в нея посредством ролки.
Не ти трябват пружинни панти, слагай шнапери и дръжки от двете страни( на вратите де :) ).
radius - майстор
А нещо по въпроса дали има по-прозрачни мрежи или не сте забелязали?

П.С. Купих си лидълската стойка, изглежда добре направена, тия дни ще има проби.
stiv1961 - майстор
Аз казах- хау :) , не си мисли, че по- тъмния цвят мрежа затъмнява помещението. В момента е 19.50 ч. и виждам комшийката отсреща как си простира прашките :-D
radius - майстор
Не, просто не знам дали няма с различно дебели нишки. А пък за комшийката - и аз съм късоглед, ама за такива работи много виждам :lol:

Разгледах сайта на Sinax – имат 2-3 вида плъзгащи системи, но не разбрах разликите и коя е подходяща за мен. http://www.sinax.com.tr/index.php/en/slidings-
Вратата ми е VW, ако има значение 986 е светло ширината. Какво ми трябва за плъзгането, по-точно коя система или ще е каквото има по складовете. Искам да върви леко, т.е. с ролки (че май има и без). Аз си го представям, че правя рамка около от отвора от профил и рамка за комарника от съответния профил. Но кои точно...
Ако не си си купил ,отваи в сортови семена ,над полцеиската школа .В дъното има склад кадето дават на метър ролетен комарник .
radius - майстор
Това е на Папагал склада, ходих там , профила е на добра цена, но май е тъничък. Ролетни не ми харесват.
dpp - специалист
Колеги, знаете ли дали има някъде от тънките профили - 10мм някъде са, за комарници, но ми трябват кафяво боядисани или с фолио? Търсих из Бургас но намирам само бял, иначе от големите 17х25мм има но от тънките не намирам? Тая фирма Алтест в Бургас къде се намира някой знае ли , ще зъня днес да ги питам аз .. :?
Последна промяна от dpp на ср май 07, 2014 9:10 am, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Бургас - Централа
Южна промишлена зона
т.+35956880440
ф.+35956880443
Северна промишлена зона
т:+35956880 441
ф:+35956880444
novgradski - специалист
"Алтест"-Бургас ...от "Домко" -тръгваш към "КАТ" и първата пряка-вдясно (в дъното е "Алтест")
dpp - специалист
novgradski написа:
"Алтест"-Бургас ...от "Домко" -тръгваш към "КАТ" и първата пряка-вдясно (в дъното е "Алтест")
Питах и се оказа , че нямат от тънките профили за комарници. Някви други идеи от къде да търся, трябва да са тънки 10-на мм и да са "златен дъб" ли там имитация на дърво , че ще ги пригаждам за дървена дограма.. :?

Тема "Изработване на комарници" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: