• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
Всички имаме коли, нали ?

Ако сега си купувахте кола, коя щеше да е?

31%
1.Опел Астра Х
15
43%
2.Тойота Корола
21
12%
3.Ситроен С4
6
14%
4.Пежо 307
7

Общо гласове: 49

gogo7777 - майстор
Знам ли..... Абе моето мнение е, че Тойота Корола е едни гърди напред от останалите коли в анкетата. Аз не бих се замислил изобщо при избора. Ама всеки си има свое мнение и предпочитания.
ESPACE - майстор
Пробвай реално колко ще ти е данъка ако декларираш 108к.с., не през разни фалшиви калкулатори дето ме питат за кубатура(която въобще не играе при определянето на този данък) и смятат различен данък за януари и април и въобще не ги интересува за коя община става дума!
Ето тука са реалните неща- всеки може да си сметне. До 74kW крайната сума я делете на 2 ако колата има катализатор.
http://www.advokati-lt.com/bg/mestni-da ... avtomobili

Прикачен файл

2014-04-16_155506.jpg
Последна промяна от ESPACE на ср апр 16, 2014 4:04 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
gogo7777 написа:
Източник
http://www.hemafinance.com/bg/calculato ... bili?id=77
Малко съмнителен калкулатор :? От тази година инвалидите не ползваме преференции 100 % а виж какво излиза
Прикачен файл:
ScreenShot004.jpg
ScreenShot004.jpg (84.22 KиБ) Видяна 1396 пъти
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
И защо реши, че Королата няма катализатор?
Над 100к.с няма отстъпка за катализатор - без значение е дали си писал автомобила с или без катализатор.
stiv1961 написа:
Ето и моят данък, платил съм само моята част за сега
На мен данъка ми е към 9лв. А твоето е точно по калкулатора - 9.90 + 6.27 - излиза към 16лв.
inspo написа:
Чувал съм за някои хора които са си регистрирали по мощни коли с малкия данък по втория начин.
Така може и да може. Някои автомобили имат товарни варианти. Но си е чиста измама.
stiv1961 написа:
...От тази година инвалидите не ползваме преференции 100 %
Което ако питаш мен е абсурдно. Намериха кого да нагърбват с още разходи.
---
Моля, смалявайте малко тия картинки, че разтягат форума. :wink:
gogo7777 - майстор
Явно тия калкулатори не са коректни. Скоро не съм плащал данък МПС и нямам представа.
Ето тука са реалните неща- всеки може да си сметне. До 74kW крайната сума я делете на 2 ако колата има катализатор.
http://www.advokati-lt.com/bg/mestni-da ... avtomobili
По тая информация ми излиза 83,60лв. (1,10 за киловат)
Последна промяна от gogo7777 на ср апр 16, 2014 4:17 pm, променено общо 1 път.
thinkpad - майстор
gogo7777 написа:
Явно тия калкулатори не са коректни. Скоро не съм плащал данък МПС и нямам представа.
Този, който дадох аз беше точен. Сметнах си данъка и действително ми беше приблизително толкова.
ESPACE - майстор
По линка който дадох излиза, че най-големите кожодери в страната са община Смолян.
gogo7777 - майстор
Този, който дадох аз беше точен. Сметнах си данъка и действително ми беше приблизително толкова.
Абе не съм сигурен. Май моя калкулатор е по-жив. ESPACE е попълнил същите данни ама за миналата година. Затова има разлика в резултатите. Да не са намалили данъците тая година :-D
ESPACE - майстор
Как за миналата година? Я виж пак! Това е най-тъпия калкулатор дето съм виждал!
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

Тема "Опел Астра Х vs. Тойота Корола vs. Ситроен С4 vs. Пежо 307" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: