От мобилни телефони до цифрови камери
bycec - специалист
Голяма тайна ли е товарът, щото този дросел предполага наличие на постоянен ток, което пък не се връзва с идеята за получаване на нещо от нищо.
nikolovvd - майстор
Не си прав. Както споменах става дума за отопление и понеже от всичко, което съм прочел за разлагането на водата на водород и кислород, единственото смислено нещо, от което има надежда да излезе нещо що годе прилично като КПД е използването на резонансната честота на молекулата на водата, която е точно тази.
Има фирма, която произвежда от над 10 години подобни съоръжения, но за заваряване или рязане на метали. От около 3-4 години и за отопление, но промишлено.
http://www.browngas.com/eng_bestkorea/main_eng.htm
lov - майстор
bycec написа:
Какви телевизии на 13.7 Mhz и за какви яйца на очи при тези 20 вата, че и за два чифта на калпак става дума ?

Че кой е казал че това ми е основната честота. И знаеш ли колко хармоници се получават да не говорим че генератора плува постоянно по честота пък и не говорим за някакви си мижави 20 вата. Тогава и антени не ти трябва дори и екранировката не спасява нещата. А то всъщност нямаше никаква щото се тестваше и настройваше машинката.
nikolovvd написа:
Не си прав. Както споменах става дума за отопление и понеже от всичко, което съм прочел за разлагането на водата на водород и кислород, единственото смислено нещо, от което има надежда да излезе нещо що годе прилично като КПД е използването на резонансната честота на молекулата на водата, която е точно тази.
Има фирма, която произвежда от над 10 години подобни съоръжения, но за заваряване или рязане на метали. От около 3-4 години и за отопление, но промишлено.
http://www.browngas.com/eng_bestkorea/main_eng.htm
Щом намеси темата за браунов газ спирам да следя темата и се отказвам от даренията. Съжалявам но въпрос на принципи. Има друг форум на тези теми.
hidrazin - майстор
lov написа:
...Щом намеси темата за браунов газ спирам да следя темата и се отказвам от даренията. Съжалявам но въпрос на принципи. Има друг форум на тези теми.
+1
Ааааааааааааааааааааааа.... НЕ !!! Много ще ми дойдете двама за един ден:
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 60&t=46714
И за да не се почувства обиден другия потребител - ще ти дам и на теб линк - ЦЪК
И аз се отказвам от даренията за каузата. Иначе мислех да даря напълно безвъзмездно едно ЛБВ УВ-1009. За цена - справка:
http://www.eandc.ru/catalog/detail.php?ID=16510
Което е към 500 гущера.
:partyman:
P.S. Щом е намесен бай Браун си мисля, че всички тук очакваме извинения, че ти се вързахме. :sad:
lov - майстор
:lol: Така искрено не се бях смял много отдавна на реакцията ти за бай ти Браун.

Ама иначе какво му е на форумчето дето все ги препращаш =D> :lol:
Не бях влизал там от много отдавна но за 2 минути научих сума ти му и нови технически термини и то само от 1-2 поста.
турбонатори, трибо и сонолуминисценция, птомаинова червена радиация, гравицаппа, позитивно трансмутиращо енергийно поле, водар или помпар, трансмутацията на вода във въглеводородно гориво. #-o
Цяла нощ няма да спя докато не си разясня какво означават. :rolleyes:
hidrazin - майстор
lov написа:
... гравицаппа...
[-X Само гравицапата недей да бараш!!! Тя си е класика и съм си запазил няколко опаковки, за да си правя далечни пътешествия, като си захранвам с нея пепелаца. Пепелаца е там, на заден фон. Моя е небесно-червен. :-D

Изображение

kosata - специалист
Е тоя филм беше невероятна простотия !!! :-D =D>
Junak - майстор
kosata написа:
Еххх, де да беше само филма :-D
lov - майстор
hidrazin написа:
lov написа:
... гравицаппа...
.......................................................Пепелаца е там, на заден фон. Моя е небесно-червен. :-D

Изображение

:streichel: Съгласен, а и как ме хвана веднага в крачка заради бързия копи и пейст. =D> Но между другото думичката станала нарицателно за такова устройство май все още не си е намерила синоним в нашия език или поне аз не се сещам.
'' kosata '' Относно филмчето всеки си има собственни разбирания. За мен си е уникално а и причината за да го разбереш, е че не подлежи на никакви преводи.
miroton - майстор
kosata написа:
филм+ :weedman: =разбиране :lol:

Тема "Схема на генератор 13.7 MHz с мощност към 20 W" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: