• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Всички имаме коли, нали ?

Ако сега си купувахте кола, коя щеше да е?

31%
1.Опел Астра Х
15
43%
2.Тойота Корола
21
12%
3.Ситроен С4
6
14%
4.Пежо 307
7

Общо гласове: 49

thinkpad - майстор
jekasus написа:
http://automedia.investor.bg/a/0-nachal ... 8-audi-a8/
Ама то алумин, не неръждавейка. Като го изкривя, как ще го изправя? :lol: Шегувам се, за пръв път чувам за алуминиев автомобил.
VLADO66 - майстор
Е та отдавна ги правят,поне външните панели,Даже след като от Форд решиха за правят пикапа F 150 алуминиев индустрията/по-точно Алкоа/ се видя в чудо и в момента мощностите са ангажирани за години напред.
panalov - специалист
thinkpad написа:
И все още си мисля, че така е поставен въпроса, че повечето разпространени марки се избягват.
Не е умишлено :) , едните не ми харесват, а другите не мога да си ги позволя.
Илчо Илиев - майстор
VLADO66 написа:
Илчо,и язе карам Опел,ама от тез дето вече не ръждясват :)
Владо, мойта Астра е 97-ма, уж с покрития разни...,е кат дойде нямаше петънце,обаче жабаря я е блъскал и са сменяли предни калници и....все едно е Кадет,но по веждите няма грижи.макар,че след няколко годишно осоляване на воля през зимата...взе да пожълтява(бяло комби е)....
Обаче, ако имам финансовата възможност, ще я възстановя до заводски вид (като един уважаван от мен колега),поради ред причини- здрава и евтина за поддръжка кола, нямаща електронни рекетьори...., здрав мотор, средно икономичен...кола за нашите пътища с възможно малко пари за поддръжка....
VLADO66 - майстор
Купи и ламарини втора употреба,един идиот ме удари преди две годни и половина и застрахователите искаха да ми дадат някакви пари за тотална щета,а аз им се опънах и им дадох колата да я прават в техен сервиз като условието от тяхна страна беше да е с ламарини и стъкла втора употреба.Едва се сдържах да не се изхиля в офиса,щото съм брал ядове с нови тенекии.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Опел Астра Х vs. Тойота Корола vs. Ситроен С4 vs. Пежо 307" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: