Ел. инструментите. Консумативи.
iivanov - майстор
Тия вносители на марката са големи смешковци.Преди 6-7 години вземах един пистолет за горещ въздух и на кутията си пишеше 3 г гаранция. Е да, ама как ще се прекарат, като закона казва 2 г.Сега, когато конкуренцията дават 3, а някои дори 5,тия се мъчат да ги гонят, ама пак продължават с евтините тарикатлъци.
mitko64 - майстор
Имам техен шмиргел от близо 15 години(уж Холанд) и не ща да ги гледам вече.
profesionalist_wood - майстор
Най-добре е инструментите им да бъдат изгорени ритуално на клада :-D
lov - майстор
Аз преди две седмици купих от пазара втора ръка едно циркулярче за водно рязане на плочки. И понеже ме хапе кучето а и нещо не ми хареса шума от лагерите на двигателя го разфасовах на бързо. А и уговорката ми беше че ако не ми хареса или не може да се оправи да го върна. Предния лагер беше корозирал но не съм сигурен дали е влязла вода или само от конденз, а интересното е че беше само с едностранна капсуловка. Смених и двата лагера за 3 лева и семеринката за всеки случай. Всичко си дойде на мястото няма биене на диска. Хареса ми направията за тези пари и най вече ДТЗ монтирана в щепсела. Това ми е първата машинка от тази марка така че за сега доволен.
jekasus - майстор
lov написа:
и семеринката за всеки случай.
Тук беше проблема......
lov - майстор
Не съм много сигурен защото семерината нямаше признаци на износване както и оста. Машината почти нова личи си по външния вид а и диска също. Макар че той не е критерий.
Както и да е няма да дишам пепеляка вече като режа с флекса. За 30 кинта с ремонта доволно.
mar80 - специалист
И аз имам едно питане за перфоратор-къртач FERM дали имат вграден съединител?

Тема "Информация за инструменти на FERM" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: