• 1
  • 2
Всичко за дърводелството
la_bamz - специалист
Не мога да пиша лични, нов потребител съм. Има ли ценова листа. как са цените тук, голяма ли е разликата ?
EDI - майстор
http://lotostrading.com/subsubcat_produ ... bsubcat=57 ето ФРУД и СМТ.ПРЕСТИЖ също продават ФРУД-овски дискове.Иначе всичко от СМТ продават ТЕКА.Звънваш на телефона и ще ти кажат цените.
griffin - майстор
Колега поръчай от нет-а в бг цените са убиец. Мен колега ми поръча от UK през някаква фирма която доставя до бг и от бг ми ги прати до франция и дисковете излязоха към 70лв с доставката в двете посоки.
Говоря за червените дискове на фруд не съм сигурен дали другите са с антизалепващо покритие.
stiv1961 - майстор
Извинявам се за спама ама тези дискове не се ли наричат на български ,,фройд" :? . Прочетох ,,Фреу", ,,фруд" та се замислих защото съм купувал от Турция на времето и там така съм ги поръчвал.
bimbaeco - майстор
Така е, Стив, "Фройд" са дисковете. Червените са с тефлоново покритие. Ролята му е да намалява триенето и оттам загряването. Ползвал съм и "Бош", но за мен "Фройд" са една класа отгоре. Те са най-хубавите, с които съм работил досега.
Някъде четох, че Бош са купили Фройд, но се надявам качеството да се запази такова и при новите собственици.
la_bamz - специалист
Поръчах си, за Англия няма доставка, значи дисковете са на тази цена крайна. Ако някой иска да пише, моге да му поръчам, цената е тази от линковете, но доставка след средата на май.
rum_sz - специалист
90лева от Каме диск 250мм с 96 зъба.За алуминий и пдч.За масив провери. Диска ,е с заводски номер ,Турските при заточването става нещо, но се оплакват от тях.Пробвай и на Пилана.На ЗММ Смолян.
Фитилчо - майстор
griffin написа:
Здрасти щом си решил да се обзавеждаш :-), аз лично си зех от този 3 диска
http://www.ebay.co.uk/itm/FREUD-PRO-HM- ... 4acbbfffcf

Успех.
Купих си и аз от този една 24-ка за Фестуула :partyman:

Мерси
griffin - майстор
честито и с здраве аз с такав оня ден минах един пирон от палет без забележими последици :-)
  • 1
  • 2

Тема "Запитване за дискове Freud" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: