• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
alsted - майстор
Добре де, и ти да си спестиш 4-5 лева разтегна тази тема :shock: Май по-скоро изобщо не си наясно какво искаш и какво ти трябва, още по-малко - какви пари биха ти се откъснали от сърцето за осъществяване на идеята. Все пак ще ми е интересно да науча как е завършило начинанието!
chuklev - специалист
alsted написа:
Добре де, и ти да си спестиш 4-5 лева разтегна тази тема :shock: Май по-скоро изобщо не си наясно какво искаш и какво ти трябва, още по-малко - какви пари биха ти се откъснали от сърцето за осъществяване на идеята. Все пак ще ми е интересно да науча как е завършило начинанието!
определено ще го направя както Вие ми предложихте а относно спестяването не е тъка.Относно дали съм наясно какво искам и какво ми трябва,ми то много варианти и се чудех кой да избера.Ако не ми се занимаваше да се ровичкам с електроника щях да купя нова количка и нямаше да взимам тази или нова батерия.

Когато разделя батерията и съм завършил заданието ще кача снимки.

Благодаря на всички който помогнаха.
gogo7777 - майстор
Кой вариант си избра? Ключа го монтирай така, че детето да няма достъп до него, защото може да подкара количката както в "Бързи и яростни" :-D Ключа ще му е като чип-тунинг.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "От 12v на 6v" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: