• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
Всичко за дърводелството
griffin - майстор
Сори, аз също съм с Firefox и не бачка директно линка
escutcheon - специалист
На видеото показва как, след като бележи с молива и преди да ги стегне със стягата, мръдва с милиметър дъската отгоре. Може би това е решението за разминаването :?
Харалампи - специалист
griffin написа:
Тани цакни на WMV линка копирай адреса после отвори един Winamp дай OpenURL и сложи линка там и няма проблеми

Благодаря, гледах го, ще се купува няма какво.
Тани - модератор
escutcheon написа:
На видеото показва как, след като бележи с молива и преди да ги стегне със стягата, мръдва с милиметър дъската отгоре. Може би това е решението за разминаването :?
По обяд гледах отново видеото и изрязах точно тази част, но не можах да я кача във фотогалерията на сайта . И аз мисля че това е породило проблема!
borkata3000 - специалист
Тани написа:
escutcheon написа:
По обяд гледах отново видеото и изрязах точно тази част, но не можах да я кача във фотогалерията на сайта . И аз мисля че това е породило проблема!
Маркира се само когато съединяваш под Т-форма. Под Г-форма пробиваш без участието на молив. Хайде де, нали има и друг притежател на тая диблачка, да каже и той как е при него. :?
Тани - модератор
borkata3000 написа:
Тани написа:
escutcheon написа:
Маркира се само когато съединяваш под Т-форма. Под Г-форма пробиваш без участието на молив. Хайде де, нали има и друг притежател на тая диблачка, да каже и той как е при него. :?

Явно не си гледал филмчето!Кратката версия - специално за тебе!

http://www.youtube.com/watch?v=51Rpq92U4LE
peshev-ko - специалист
Това с преместването се прави,за да няма стружка,която да попречи да поставим точно шаблона.Ако забелязвате,след преместването не се коригира "дълбочината" на шаблона.
Тани - модератор
peshev-ko написа:
Това с преместването се прави,за да няма стружка,която да попречи да поставим точно шаблона.Ако забелязвате,след преместването не се коригира "дълбочината" на шаблона.
А ти мести ли го?
Artur Dent - напреднал
Така е - местенето е само за да може свободно и спокойно да се постави шаблона. Иначе минималното разстояние, до колкото си спомням за тази диблачка, между центъра на новата дупка и водещата дъска трябва да бъде минимално 40мм. , т.е. реално ~42-3
peshev-ko - специалист
Не!Издухвам с компресора!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Тема "Диблачка !!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: