• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
geodj1 написа:
dadko написа:
И аз такава идея имах за него, ама се отказах
Не е надежно или други съображения.
Не, реших, че нямам нужда от него. Не, че е не е надежден. Просто може да мина и без него. Чак такава глезотия- не мога ръчно да си врътвам крана, ами чак и компютърно управление... за 100 корена домати.
Stefan_62 - майстор
geodj1 написа:
Здравейте! За компютъра за напояване някой може ли да изкаже мнение? Идеята е да се свърже към капково напояване.
В тази тема:
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... &start=120
съм писал за тестовете му от бидон 1000л. и от чешмата. Заприходих си два преди 10-15 дена от Английския eBay и ми изглеждат надеждни за парите си, но остана пробата с капковото от бидона. Иначе от чешмата няма да има проблем, само трябва да се регулира налягането спрямо маркучите за капково.
angel_ov - специалист
Айде и аз с компютър. Много добре изработен.
Stefan_62 - майстор
angel_ov написа:
Ами честито :drinkers: , дано да ти върши работа.
angel_ov - специалист
Stefan_62 написа:
angel_ov написа:
Ами честито :drinkers: , дано да ти върши работа.
Ами мерси! :)
Ако се окаже, че и този не става за самотек вече на компот ще ги правя.
Пъвия заминава в продавалника.
profesionalist_wood - майстор
Можеш да го върнеш в Лидъл с касовата бележка и да кажеш че не си доволен и веднага връщат парите без проблем........
Вчера си купих 4 пакета фолио за прозорци които скриват от любопитни погледи,ма много сложни инструкции бе,то не беше с вода,препарат за миене,шпакли,лошото че не е самозалепващ...деба :? Купик и 1 торба самозалепващи се платнени лепенки за крачета за мебели
Последна промяна от profesionalist_wood на пет апр 25, 2014 12:27 pm, променено общо 1 път.
vsterev - специалист
angel_ov написа:
....

Ами мерси! :)
Ако се окаже, че и този не става за самотек вече на компот ще ги правя.
Пъвия заминава в продавалника.
Аз все още не съм пробвал моя, но мисля, че не е приложим за самотек.
Stefan_62 - майстор
angel_ov написа:
Ако се окаже, че и този не става за самотек вече на компот ще ги прав
Сигурно си ги гледал тези снимки, но това е дебита на самотек от 1000л. цистерна с 3/4ц. кран
Изображение
а това е от чешмата с наполовина отворен кран 3/4, положение при което свързвам капковото от чешмата.
Изображение
но това са само сухи проби без маркуч /още не съм инсталирал капковото.
angel_ov - специалист
Stefan_62 написа:
angel_ov написа:
Ако се окаже, че и този не става за самотек вече на компот ще ги прав
Сигурно си ги гледал тези снимки, но това е дебита на самотек от 1000л. цистерна с 3/4ц. кран
Изображение
а това е от чешмата с наполовина отворен кран 3/4, положение при което свързвам капковото от чешмата.
Изображение
но това са само сухи проби без маркуч /още не съм инсталирал капковото.
И зависи колко е пълна цистерната. Колкото по-пълна по-голям дебит. При теб колко беше пълна?
angel_ov - специалист
profesionalist_wood написа:
Можеш да го върнеш в Лидъл с касовата бележка и да кажеш че не си доволен и веднага връщат парите без проблем........
Вчера си купих 4 пакета фолио за прозорци които скриват от любопитни погледи,ма много сложни инструкции бе,то не беше с вода,препарат за миене,шпакли,лошото че не е самозалепващ...деба :? Купик и 1 торба самозалепващи се платнени лепенки за крачета за мебели
Дали става номера за уред купен преди година :?
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: