• 1
  • 2
Мнения и въпроси за хола
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:39 am, променено общо 1 път.
faiskoto - специалист
снимките ги намалям 4рез програма и така вярно се кривят но те уверявам че е топ изпалнение! града е враца! това е гараж на една стара каща но ще се маха и ще е др изгледа! още се доваршва и затова както ти писах нямаме ключ а и снимки от др помещения-спалня и баня! искам да стане стилно изчистено и модерно! ние сме младо семейство на по 24год и ни е парво жилище! основната светлина идва от 4 големи прозорци отпред но те не се виждат на сн освен този който стига до кухнята

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (41.55 KиБ) Видяна 7642 пъти

Прикачен файл

3.jpg
3.jpg (31.42 KиБ) Видяна 7642 пъти
faiskoto - специалист
това от мен! помагаите с идей защото много ви харесвам сайта! мислим сами да се справяме с каквото можем
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:39 am, променено общо 1 път.
prascho - майстор
Абе от къде ги изкарвате тези пари на по 24 години бре. Аз в джоба нямам кьорав лев. Доколкото ми стана ясно ти си на партера. Щото малки ми е трудно да приема, че на височина 5-7 метра има гараж, който ще се маха. А дали ще се махне е друг въпрос. Може би със строителството на следващия блок?
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:37 am, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
На 24, припряна кат на 14. Изтрай тия 2 дни до ключа и чертежите. Дай ни ги и тогаз потропвай по клавиатурата.
Честито да ви е новото жилище! :)
faiskoto - специалист
на парвият етаж има апартаменти със собствен двор а над тях сме ниел. води се 2 етаж.всъщност е стъполовидно затова така се пада гаража
faiskoto - специалист
емералд благодаря за защитата

Прикачен файл

shema.jpg
shema.jpg (8.76 KиБ) Видяна 4489 пъти
  • 1
  • 2

Тема "моля за идея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: