• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
brum - майстор
А изглежда ли читав? Я пиши някакви отзиви като го пробваш :) . Щото 3J удар за тия пари звучи много добре :) .
MIRO_073 - майстор
brum написа:
А изглежда ли читав? Я пиши някакви отзиви като го пробваш :) . Щото 3J удар за тия пари звучи много добре :) .
Читав е. Пробвано за домашни нужди.
griffin - майстор
Изглежа ми читав но нямам опит с подобен тип уреди само на оглед :-)
Мога да направя няколко дупки но това едва ли ще даде особенна информация. Аз го зех т.к може да ми се наложи поставяне на изолация и не ми се занимава с по големите му събратя.
aiako - специалист
Разгледайте ми мненията в миналата тема за него. Лятото беше.
mitko64 - майстор
Византийците ,нещо, са решили да понадуят цената на компресорчето с 5 евро, а нашите сигурно ще го натоварят с десет. Надули са в сервиза и филтрите за прахосмукачки. Сега се обаждах и искат вече 16лв. за 30литровата. Утре ще ходя за торби и филтър.
brum - майстор
aiako написа:
Разгледайте ми мненията в миналата тема за него. Лятото беше.
Намерих картинките. Като гледам какво са писали хората покрай тях е екстра машинката :) .
mitko64 - майстор
Понеже по- горе коментирахме точилцето за ножове, днес в Кауфланд попаднх на промоция на Gude GUS 650 за 49 лв.(стара цена не пишеше). Доста солидно изглежа, но имаше едно отворено и го поразгледах- доста претупана изработка(едни мустаци по отливките). Някой ползвал ли е подобно?
aiako - специалист
И такова бих взел само да знам че си заслужава...
juvesan - специалист
А бе тоя перфоратор на рекламните филмчета все на някакви смешни материали го пробват как кърти и пробива, а пък плочките, дето бута, все едно преди 4 часа залепени и едва дръпнали ... :lol: Иначе и аз се заинтересувах, ама не знам защо на някаква играчка ми прича..с тези копченца, такива едни нежни и червеникакви ... ама няма да се учудя, ако си го купяи да блъскам по кофража с него, като иглен вибратор :-D
profesionalist_wood - майстор
Откога чекам в лидъла да пуснат туристически щеки,пууу! Преди време изтървах щеките и още ме е яд :evil:
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: