• 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
lov - майстор
Лазаре недей да бързаш щот може да почнеш да звънкаш. :lol:
Това е първия модел инвертор който ни попадна в ръцете и с колегата го разглобихме за да се опитаме да го копираме. В същност до преди няколко месеца го и ползвах и заварявах с него. Та освен ако не са му баяли нещо из вътре което ме съмнява поне по кутията гарантирам че е оригинала. Принципно модела е доста старичък но излезе корав.
feikot - специалист
nikolson написа:
kuger написа:
Това не е в OLX, а в Базар.бг
Къде е врътката?
Това си е от хасковският картел. Дето ги пишат по темите за инверторните електрожени.
Струват ли си тия генератори,има ги и по 290 лв.,ако се разрови човек ?
Iliev Labs - специалист
Аз съм купувал 2005 година.
В Италия. Беше супер оферта.
800 вата за 100 евро.
Изкара 20 дена по 2 часа. Или общо 40 часа живот.
Верно от тогава много вода изтече. Може да са се научили вече да ги правят.
Ама за 175 евро, вече има и стартер и батерия и дъра бъра. И 2000 вата пауър.
Направо ме бие тока като ги видим!
Не вярвам това да има 100 часа живот.

Нека някои ме опровергае, че и на мен ми трябва един. :partyman:
пишман_майстор - майстор
Ментаци тотални ,че и често с "хонда" мотор :-D хонда е колкото моята кола- ферари
kiroslavov - специалист
Преди 4 години бях взел един такъв дори със смелия надпис "HONDA" - опитваха се да ми го продадат за 600лв, взех го за 250, като след около 6 месеца го продадох пак за 250 без да съм го ползвал за работа. Предупредих човека, който го купи, че това не е истинска "HONDA", но той ми каза, че ще го ползва за аварийно захранване на помпа, надявам се още да работи (или по-скоро да не му се е налагало да го използва често), защото четох, че направо се разпадали след известно време тези псевдо генератори. В последствие това менте съм го виждал поне с 5 различни марки.
feikot - специалист
Питам,защото имам един Yangke,едно към едно с тези (те са казали на китаеца да направи 1 млн броя и само залепват други етикети) без стартер. Да е работил 10 часа общо до сега,няколко пъти за минути (2-3) и това лято за помпата - няколко пъти по 1-2 часа,работи си добре,ама ме подлъга тоя стартер.Да си карам Янка тогава и да не се занимавам :)
bulhomes2 - майстор
Maй е същия - viewtopic.php?f=11&t=35277&p=367267&hilit=%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80#p367267
prascho - майстор
Струва ли си? Аз бъркам веднъж на месец два :).
Kumay - майстор
prascho написа:
Струва ли си? Аз бъркам веднъж на месец два :).
Акумулаторна? :? Като марка е истинска! Но за тази цена батериите са свършили...
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: