Ел. инструментите. Консумативи.
gogo7777 - майстор
Ха ха хегеш-мегеш, нам к’во, туй-онуй....
Спайката е високо-технологичен метод на свързване на кабели чрез усукване :-D .
Сукал съм кабели по обектите /бърз неотложен ремонт на някой флекс или перфоратор/ та пушек се е вдигало. Няма значение, че кабела е многожичен, става перфектно......трябват само две свински опашки и самовулканизираща лента /винаги имам в сандъка/.
jekasus - майстор
andro440 написа:
че в ключа на дрелката има клеми с болтчета -и то месингови ! :toimonster:
Не помня какъв инструмент от тези, които ползвам, но има и с такива клеми(вдясно)
Изображение
и ремонтирах с усукване(запазвах клемичка със парченце кабел) :-D Що работи и досега :? както и зелен перфоратор на бош, на който му удължих кабела :-D Временни ремонти, а те са с един ден по-къси от постоянни :-D
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
...
Не се прави на "дръж ми шапката" или 2 и половина! Не е било написано ясно, така съм разбрал.
hidrazin - майстор
thinkpad написа:
...Не се прави на "дръж ми шапката" или 2 и половина! Не е било написано ясно, така съм разбрал.
Ами след като си сбъркал, би било редно да се извиниш.
:partyman:
Chefo77 - майстор
hidrazin написа:
thinkpad написа:
...Не се прави на "дръж ми шапката" или 2 и половина! Не е било написано ясно, така съм разбрал.
Ко? Не! :lol: :lol: :lol:
hidrazin - майстор
Chefo77 написа:
...Ко? Не! :lol: :lol: :lol:
Не се кóси. То мъжкарите са на измиране. Саде плужеци останаха.
thinkpad - майстор
hidrazin написа:
Като гледам авторът на коментираните мнения не е поискал лично извинение. Ти обаче, понеже си важна особа, изискваш такова. Ще ти кажа да си свиеш малко перките.
---
До цитираните мнения, където ставаше въпрос за рязането и съм предположил, че иде реч за усукване - ако не е било така, грешно съм предположил. Извинявам се на автора на мненията, но го призовавам да пише малко по-ясно.
Niko Gargov - напреднал
Мале колеги до по-първите постови ги четох, но след това спрях понеже загубих интерес да се обвиняваме. И аз имах същия проблем и ми се оказа прекъсвача. Извинявам се око повтарям мнението.
amigoto777 - напреднал
Колеги,извинявам се че не съм прочел но не бях в БГ и не ползвах нет.Оказа се че не е кабел а ключа(Прекъсвача). Поръчах нов по нета и всичко е на ред с машината .Но прочетох дискусията .Мисля че ще е полезна на много хора.Благодаря на отзовалите се .

Тема "Перфоратор Бош 800 w" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: