няма прозорец. при отдушника е и отвода за тоалетната
Последна промяна от faiskoto на пет фев 29, 2008 10:20 pm, променено общо 1 път.
Прикачен файл
Emerald написа:enterprise, много похвално е копирането на снимки пускани от други във форума и разпространяването им после по други теми, че и с пълен инструктаж.Емералд, ни най-малко съм искала да накърня твоето его. Първо не съм знаела, че тази снимка е пускана някъде тук, аз лично съм си я свалила на моeто pc от нета заради преградната стеничка. Ако знаех, къде е щях да пусна линк. Второ не виждам къде е проблема в инструктажа? Та нали идеята на форума е да можеш да си го спретнеш сам, както и да си помогаме помежду си съставяйки правилното решение за ремонт визия и т.н, а не "копирането на снимки" те са само за идеи???????? Между другото направо не те разбирам !!!!!!!!!!!! След като си модератор след като мислиш, че мястото на темата не и е тук просто я премести, аз отговарям на човека там където е пуснал темата, а за снимката "извинявай, че съм копирала "твоята" копирана от нета снимка, пардон и съм я дублирала" Относно поливането на чинията, не съм убедена, че е фатално поливането... таман ще се почиства по често
Аз ли да престана да пускам каквото и да било или ти ще даваш линк към темата където е пускано нещо подходящо? Като минимум би ми успокоило накърненото его, споменаване на факта, че снимката е показвана от друг.
На схемата ти тоалетната чиния се полива непрекъснато от душа. Което не е добре.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: