Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
faiskoto - специалист
няма прозорец. при отдушника е и отвода за тоалетната
Последна промяна от faiskoto на пет фев 29, 2008 10:20 pm, променено общо 1 път.
enterprise - специалист
Нещо такова? Не съм точна в размерите вътре :?
Може и без шкафа зад вратата.

Прикачен файл

Feb. 29 00.gif
Feb. 29 00.gif (31.07 KиБ) Видяна 6106 пъти
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:35 am, променено общо 1 път.
enterprise - специалист
Emerald написа:
enterprise, много похвално е копирането на снимки пускани от други във форума и разпространяването им после по други теми, че и с пълен инструктаж.

Аз ли да престана да пускам каквото и да било или ти ще даваш линк към темата където е пускано нещо подходящо? Като минимум би ми успокоило накърненото его, споменаване на факта, че снимката е показвана от друг.

На схемата ти тоалетната чиния се полива непрекъснато от душа. Което не е добре.
Емералд, ни най-малко съм искала да накърня твоето его. Първо не съм знаела, че тази снимка е пускана някъде тук, аз лично съм си я свалила на моeто pc от нета заради преградната стеничка. Ако знаех, къде е щях да пусна линк. Второ не виждам къде е проблема в инструктажа? Та нали идеята на форума е да можеш да си го спретнеш сам, както и да си помогаме помежду си съставяйки правилното решение за ремонт визия и т.н, а не "копирането на снимки" те са само за идеи???????? Между другото направо не те разбирам !!!!!!!!!!!! След като си модератор след като мислиш, че мястото на темата не и е тук просто я премести, аз отговарям на човека там където е пуснал темата, а за снимката "извинявай, че съм копирала "твоята" копирана от нета снимка, пардон и съм я дублирала" Относно поливането на чинията, не съм убедена, че е фатално поливането... таман ще се почиства по често :lol:
faiskoto - специалист
emerald дай си професионалното мнение за тази баня може и др.пример! на мен тази идея ми допада но мога да си харесам ако ми предложиш нещо др. по принцип и аз така си го начертах! благодаря ти enterprise
prascho - майстор
Много хубаво, че и жените от време на време се захапват :-D .
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:36 am, променено общо 1 път.
faiskoto - специалист
именно тук не става ? за пари и всеки АКО иска може да дава съвети и идеи!!! нали затова е форум за да има повече мнения и поправки на този който е сгрешил-то е ясно че са возможни и грешки но аз пак казвам че не тарся нещо на готово да изкопирам а искам да взаимствам от всички това което ми хареса и спрямо това на место да реша кое е най-практично за мен в моят дом! емералд мисля че тона ти е неоснователен защото не си търся съветник и не мисля само върху това да чуя една идея и хоп готово! пак казвам-който иска да ми дава мнението си! тук майсторим сами и се радваме когато видим крайният резултат! ако съм търсила само едно мнение нямаше изобщо да пиша тук!!!!!!!!! айде пак спамим :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хайде да си помагаме взаимно! уважавам всяко мнение!
всъщност ако е заградено и от към тоалетната не би имало проблем но наистина преградната стена е добра идея вместо готова душ кабина!!
enterprise - специалист
От уважение към админа на тоя форум, няма да коментирам изказването на Емералд.

А сега обратно на въпроса за банята. Преградната стена за мен е по добро решение от затворена кабина единствено заради размерите. Така си осигуряваш нормално пространство под душа. Обаче при такъв "отворен тип" е нужна да предвидиш добра вентилация за бързо изсушаване на помещението. Мястото където е оставен отвора за тоалетната много те ограничава в мърдането на идеите.Може да си сложиш нещо подвижно (красива завеса за бяня, сгъваема стена тип хармоника която се прилепва към стената или нещо подобо) като преграда когато се къпеш, за да не мокри тоалетната. Аз лично нарочно си мокря моята тоалетна, въпреки загражденията около нея.
XpacTa - специалист
Аз ли нещо не разбирам или тази баня е трапецовидна? Ако е така - спрете да я чертаете правоъгълна. А faiskoto ако може да направи на paint дори един чертеж на който ясно се вижда къде са изводите, като най-добре ще е да си каже своите идеи, за да може да се коментират те.

Тема "Идея за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: