• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
аз се отказах от циркуляра. ... видя ми се скъп....за евтина марка 222лв не е евтино...в една от веригите гледах Метабо за около 300лв....
juvesan - специалист
silent написа:
аз се отказах от циркуляра. ... видя ми се скъп....за евтина марка 222лв не е евтино...в една от веригите гледах Метабо за около 300лв....
A сигурен ли си , че метабото има и изтеглящ механизъм? Защото аз преди няколко месеца търсих ( и купихме) метабо да си режем едни медни тръби и други такива от алуминий и цената беше подобна...но реже само статично.. ( и на него лазАра му се разбъзика, но иначе работи добре) :supz:
silent - майстор
не, не съм сигурен...не съм го заглеждал
mitko64 - майстор
Най- евтиното Метабо с изтегляне е към 400лв.
Chefo77 - майстор
mitko64 написа:
Най- евтиното Метабо с изтегляне е към 400лв.
Вярно е. 429, ако трябва да сме точни.
Една от причините, поради които продадох ФЕРМ-чето беше, че толкова некадърно е направено прахоотвеждането, че по-трудно дори и в час по трудово надали щяха да се справят. Ъгълът, под който стои торбичката е ужасен, а когато потопиш диска става кошмар. Този проблем почти отсъства с голямото ми Метабо (с изтегляне, 254 мм) и абсолютно го няма с малкото (216).
За това, че стягата пречи на лягането на мотора ... ами махни я, поне докато режеш под градус. Аз не ги ползвам изобщо, НО АЗ (преценил съм си риска)!!!
Не ми хареса и абсолютно смотаната пластмаса на цялата дръжка ... същата като на Фермчето, а имайте предвид, че това не се лепи с нищо! Просто си я пазете (особено от падащи дивани :lol: ).

silent, за 222 лева е убийствен избор!!! Макар да имам една мисъл, че е правен точно от Ферм, за тази цена си е ОК. На Ферм е над 300 лева пендулата.
dpp - специалист
Колеги, дайте мнение за компресорчето ...Никой ли не се обзаведе с него. Става ли , не става ли.. Хубаво е човек да има едно под ръка че помпата не си е работа.. :-D
mitko64 - майстор
dpp написа:
Колеги, дайте мнение за компресорчето ...Никой ли не се обзаведе с него. Става ли , не става ли.. Хубаво е човек да има едно под ръка че помпата не си е работа.. :-D
Писах на предната страница, че е много(ама много) шумно. Сигурно трябват шлемофони при ползване. За помпане със сигурност ще стане. За боядисване забрави. Аз го взех на сина за чистене на компютри. Със сервиза май се очертава голямо дърво- в България май нямат.
dpp - специалист
mitko64 написа:
dpp написа:
Писах на предната страница, че е много(ама много) шумно. Сигурно трябват шлемофони при ползване. За помпане със сигурност ще стане. За боядисване забрави. Аз го взех на сина за чистене на компютри. Със сервиза май се очертава голямо дърво- в България май нямат.
Не видях мненеито ти затова писах, въобще има ли някакъв резервоар това чудо или не? По принцип всички "сухи" компресори са по-щумни . Въпроса е да си върши работата. Май ще взема един. Налага се от време на време а и компютри ако тярвба да чистя - на работа имам един преносим но е с резервоар и тежи 15 кила..
juvesan - специалист
offtopik:
А колко компютъра чистите всички Вие на веднъж? Питам, защото аз чистя по 2-3 , и за тази цел имам една бутилка от фреон за еднократна употреба - по рано се хвърляха след използване, и си я надувам някога с компресор до 20 бара ( сега със сух азот, че ме мързи ) и става супер лесно , леко и тихо ( най-вече) .. и за тази цел не давам 120 лева.... само подхвърлям идея... за много "компири" обаче не става ... :fball:
dadko - майстор
А 20 bar-а не е ли множко за тая бутилка? Питам, тъй като и аз имам такава, но ме е страх да я надуя толкова.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: