Деди, внимавай да не гръмне. Сърцето може да не издържи, вече си на години. 

dadko написа:А 20 bar-а не е ли множко за тая бутилка? Питам, тъй като и аз имам такава, но ме е страх да я надуя толкова.Всъщност , няма да гръмне, но все пак зависи и за каква газ е била бутилката. На всички някогашни бутилки има почти до крана, но леко отстрани по една вдлъбнатина колкото 50 стотинки с една заглушка - това е предпазен клапан, под капачката има дупка около 4- 6 мм и ако се превиши налягането Му се откъртва леко и със съскане "КАТ ЗМИЯ ИЗПОД КАМИК"
gosho_d написа:веднага давам мнениеОт Бургас някой да го е взимал да се похвали...![]()
няма никакъв резервоар... за разлика от последния "мобилен" компресор който ползвах... което малко дразни - а си го спрял, а е изфирясал въздуха
бая е мощен, съответно и шумен
има накрайник със скала за налягане, която е малко неприложима, предвид работата му - он/оф
общо взето - за 2 пъти повече пари и поне четири пъти повече обем и тегло получаваш метабо с 25 литра балон... въпрос на плюсове и минуси е...
за мен лично не е оферта, но просто нямам място за истински, пък си трябва сгъстен въздух
ако някой колега от Пловдив се чуди дали да го вземе, може да се свърже с мен и да му го покажа, пък той да си прави сметка...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: