От мобилни телефони до цифрови камери
lz1wvm - специалист
Имам електромагнит с ход на котвата около 1 сантим.Подарък...пък ти вече ще си го нагласиш за включване и изключване на таблета.
Johny - майстор
agavazov написа:
Johny написа:
Да не те четем по сводките после.
не искам се заяждам с никой ама много дебили се навъдихте. Този метод е много по-сигурен от примерно джоистик на бмв /не визирам heads up дисплея/....
A аз знаеш ли колко дебили като тебе срещам всеки ден по пътя, дето е захапал микрофона и не знае на кой свят е докато говори, като в същото време прави по 10 нарушения на правилника, а всички участници в движението трябва да се съобразяваме с него.
Та като цяло от мненията по-горе искам да кажа, че съм наясно какво правя......
Само дето не си наясно колко вредна е идеята ти, при условие, че ти ще ползваш таблета.
Ако някой мисли че идеята е глупава или не му харесва какво търся да си спести коменатирте. Всеки се има право да се прави на умен, но не е нужно да пречи на хората които имат нужда от помощ.
И защо трябва да се съобразявам с тебе? След като си изложил идеята на публично място, не можеш да имаш никакви претенции.
agavazov - напреднал
какви захапани микрофони, какви нарушения, каква вреда от таблет...
претенции нямам за нищо, просто не не виждам смисъл когато някой пита нещо /в случая аз/ друг от липса на комуникация или желание за по-голяма бройка мнения или и аз не знам да спами със страничните си размишления.
lz1wvm написа:
Имам електромагнит с ход на котвата около 1 сантим.Подарък...пък ти вече ще си го нагласиш за включване и изключване на таблета.
мерси :) но си поръчах машинка... само като офтопик /то по-голямата част от темета май се превърна в офтопик/ има ли електромагнити като машинката за централно на които котвата им се движи в 2-те посоки: оттласква и претегля... най-вероятно с 3 проводника, защото машинката си е по-голяма и грозновата
sstefanov - майстор
Поляризирано реле със задържане?
NeoBoss - специалист
Гледам че ти е писнало от други съвети ама и аз да кажа :
Като рутнеш телефона не ти пада гаранцията. Все едно като си вземеш компютър да ти падне гаранцията ако му сложиш линукс. От миналата година даже даже е и като директива за защита а потребителя от европейския съюз. Не че и до преди това знам случай на отказан сервиз поради роот но вече и законово немогат да ти откажат.
agavazov - напреднал
NeoBoss написа:
Гледам че ти е писнало от други съвети ама и аз да кажа :
Като рутнеш телефона не ти пада гаранцията. Все едно като си вземеш компютър да ти падне гаранцията ако му сложиш линукс. От миналата година даже даже е и като директива за защита а потребителя от европейския съюз. Не че и до преди това знам случай на отказан сервиз поради роот но вече и законово немогат да ти откажат.
супер :) защото преди години го имаше това че пада гаранцията и не съм знаел че има промяна.... иначе това е супер, защото така ще си реша проблема ако се заключи докато колата е на контакт при root-нат девайс, може да го отключваш при тъч на дисплея, а не с натискане на копчето

Тема "Електромагнитно поле за 12v" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: