desss написа:знаех си...кака Лара написа:с теб съмfaiskoto написа: НАЛИ КАЗА ЧЕ САМО СПАМА ЗАТОВА ДА ОПРОВАРГАЯ ТОВА МНЕНИЕБих казала, 4е това е доказателство, но който както го разбира![]()
![]()
![]()

desss написа:знаех си...кака Лара написа:с теб съмfaiskoto написа: НАЛИ КАЗА ЧЕ САМО СПАМА ЗАТОВА ДА ОПРОВАРГАЯ ТОВА МНЕНИЕБих казала, 4е това е доказателство, но който както го разбира![]()
![]()
![]()
faiskoto написа:ако някой знае да сподели нали затова е форума да питаш и да ти кажат вместо да търсиш цял ден! тарсачката е краен вариянт! за парите -кухнята е под постоянно напрежение и значи ще и се отделят париЕй тука не си права! Трябва да се чете , а не да се пита! Ние няма да пишем едно и също нещо по 3 пъти в седмицата , защото някой го е домързяло да прочете какво сме написали преди два дни! И тук не е енциклопедия за да обясняваме какво е вар , гипс , ПДЧ и т.н. Не мислиш ли че звучи нахално от твоя страна някой да си изгуби поне 3 часа да ти отговори на въпросите ,които би трябвало да знаеш от обща култура и за който има толкова много информация навсякъде! Тук отговаряме на КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ! А не ма въпроси по принцип , защото някой го мързи да чете! Е нас пък ни мързи да пишем!
идеята на сайта ми се струва че не е ЧИЧКО ГУГЪЛ!!!!!А ти защо реши че сайта Направи сам е модернизирана интерактивна версия на Гугъл ?
velsi написа:Велси , нямах предвид буквалния смисъл! Особено ти ме познаваш и трябва да го знаеш! По скоро беше нещо от сорта- "каквото повикало , такова се обадило"! Ако не те "мързи" напиши отговори на питащата! Имаше въпроси от сорта " Латекса за стени може ли да се ползва за боядисване на тавана?" Ако искаш напиши едно есе по темата! Мен лично ме "мързи"!Тани написа:Е нас пък ни мързи да пишем!Тани, ако обичаш пиши само за себе си.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: