• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
кака Лара - специалист
desss написа:
кака Лара написа:
faiskoto написа:
НАЛИ КАЗА ЧЕ САМО СПАМА ЗАТОВА ДА ОПРОВАРГАЯ ТОВА МНЕНИЕ :lol: :lol: :lol:
Бих казала, 4е това е доказателство, но който както го разбира :-D
с теб съм :-D
знаех си... :-D :lol:
shadowman - майстор
Открила ис какво значи ПДЧ, можеш да откриеш и какво е Wodego и къде се намира магазина (чичко гугъл е факир).
faiskoto - специалист
идеята на сайта ми се струва че не е ЧИЧКО ГУГЪЛ!!!!!
Тани - модератор
faiskoto написа:
ако някой знае да сподели нали затова е форума да питаш и да ти кажат вместо да търсиш цял ден! тарсачката е краен вариянт! за парите -кухнята е под постоянно напрежение и значи ще и се отделят пари :lol:
Ей тука не си права! Трябва да се чете , а не да се пита! Ние няма да пишем едно и също нещо по 3 пъти в седмицата , защото някой го е домързяло да прочете какво сме написали преди два дни! И тук не е енциклопедия за да обясняваме какво е вар , гипс , ПДЧ и т.н. Не мислиш ли че звучи нахално от твоя страна някой да си изгуби поне 3 часа да ти отговори на въпросите ,които би трябвало да знаеш от обща култура и за който има толкова много информация навсякъде! Тук отговаряме на КОНКРЕТНИ ВЪПРОСИ! А не ма въпроси по принцип , защото някой го мързи да чете! Е нас пък ни мързи да пишем!
идеята на сайта ми се струва че не е ЧИЧКО ГУГЪЛ!!!!!
А ти защо реши че сайта Направи сам е модернизирана интерактивна версия на Гугъл ?
velsi - Почетен майстор
Тани написа:
Е нас пък ни мързи да пишем!
Тани, ако обичаш пиши само за себе си.
Тани - модератор
velsi написа:
Тани написа:
Е нас пък ни мързи да пишем!
Тани, ако обичаш пиши само за себе си.
Велси , нямах предвид буквалния смисъл! Особено ти ме познаваш и трябва да го знаеш! По скоро беше нещо от сорта- "каквото повикало , такова се обадило"! Ако не те "мързи" напиши отговори на питащата! Имаше въпроси от сорта " Латекса за стени може ли да се ползва за боядисване на тавана?" Ако искаш напиши едно есе по темата! Мен лично ме "мързи"!
faiskoto - специалист
единственото за което не съм права е това че се поунесох в детайлите извън темата на раздела ИНТЕРИОР! може би ми беше интересно пък и по-добре тук да се изложа с питане отколкото в някой магазин! :? :? :?
  • 1
  • 2

Тема "помощ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: