• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
За сабления и аз се чудех но прецених че не ми енеобходим имам 4 шлайфа и зеге ...не видях за какво би ми бил полезен...по скоро мисля да заприходя един ръчен циркуляр ...не ми се дават пари за настолен...

Да попитам и аз за този компресор ако се съчленис една газова бутилка от 60литра дали би могъл да задвижи пневматичен такер или пистолет за да се пръсне нещо...или е далеч от подобни възможности...
ferrari4456 - специалист
До колкото те разбрах, искаш да вържеш тоя компресор да пълни бутилка от 60 литра и да я ползваш за такер или пистолет за боядисване.Забрави просто...от работата го взеха 2-3 колеги, просто както казаха и в темата си е да си духнеш лаптопа.
dpp - специалист
Абе не знам дали е просто да си духнеш лаптопа но със сигурност е доооста мощен. Както казват 8 бара, като гледам като нищо поддържа 7 и кусур! Снощи го пробвах набързо, да шумен е спор няма. Но сухите са така по принцип. Но си е мощен и е много добър помощник в една домашна "работилничка". ! :-D
..събота мисля да зема пистолета от работа и да го пробвам да видя дали ще хвърля добре , на пук на някой мнения че няма да стане. Аз ще пробвам и ще пиша впечатления! :cool:
vladilen - специалист
заприходих пундулата
снощи я отворих и установих че затягането (червената дръжка отзад) за вертикалния наклон не работи (свободно се върти)
не видях как може да корегирам проблема
идеи?
chicho_mitko - специалист
Натягаш с ръка оста, която стърчи отзад, натискаш и завърташ като кран на чешма (червената дръжка). След това я изтегляш (дръжката), свободно я завърташ на другата страна и пак затягаш. Тя затяга или разхлабва само като се натисне напред, иначе се върти свободно.
profesionalist_wood - майстор
И аз заприходих пендулата,много съм доволен :-D Добре че се появиха в Лидъл щото щях да си заприходя една куча марка от Баухаус за 350 лв :roll: теглих им една майна
vladilen - специалист
chicho_mitko написа:
Натягаш с ръка оста, която стърчи отзад, натискаш и завърташ като кран на чешма (червената дръжка). След това я изтегляш (дръжката), свободно я завърташ на другата страна и пак затягаш. Тя затяга или разхлабва само като се натисне напред, иначе се върти свободно.
мерси за бързия отговор но не схванах това
-- Натягаш с ръка оста, която стърчи отзад --
имаш в предвид черното кръгло което стърчи от оста на червената ръкодръжка?
profesionalist_wood - майстор
vladilen Ами принципа е същия като на чешмите с пластмасовите дръжки като тези които вървят в комплект с малките бойлерчета, тоест махаш винта на дръжката с отвертка на (батерията )и въртиш до някъде,пак вдигаш дръжката и пак мушваш и пак започваш да въртиш отначало и така и така...абе не знам как да го обясня това на герунга....просто натискаш и въртиш до някъде,вдигаш и пак започваш отново....само англичанин може да измисли тая тъпотия с дръжката за вертикала вместо да сложи обикновена дръжка с винт....и аз имам доста затруднения с една моя машина чизъл,ядосах се и ги разкарах и си ги навивам с болтче
dpp - специалист
Интересни неща се задават по гръцко...
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-F ... htm?id=253
Не знаех , че и генератор правят тея. Сериозна работа... :shock:
Тоя потапящ ли е малкия циркуляр или нормален както преди - по едно време бяха го пуснали май..Изглжда ми нормален. Ама диска му много малък, само са ПДЧ 18мм и ламинат ще да става дейба.. :?
monster18 - специалист
Олее ако пуснат тука дремелчето и заваръчния апарат ще е супер ама надали
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: