• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
ralev - специалист
Работил съм с такъв за дрелка, перфоратор става но ако му включиш и двете машини му пада бушона.
stepoff - специалист
Някакви мнения за рибарските такъми?
comunikator - специалист
mitko64 написа:
На последните страници на Lidl. service, инструменти Parkside. По принцип което го качат там с упътване на български, го пускат до две седмици. Но не съм сто процента сигурен. Иначе си е старият модел А1.
Хубави неща имат,но дали някога ще ги пуснат не се знае!?
ttt - специалист
Някой може ли да даде отзиви за куфара с инструменти, който го пускат на 19 май?
ferrari4456 - специалист
Ако имаш питаш за това:
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-8222CB9F ... il&id=6658
имам този от старата промоция, няма ги ключетата, но гедорето е подобно.89 части е моето и бих казал, че си струва моето където май беше 69лв, доста здраво излезна, като разглобих доста коли из основи.
prascho - майстор
Това нещо на Голф 4 комби дали ще стане? Струва ли си и кога ще го пуснат...

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F214A5BF ... il&id=6661
griffin - майстор
колега на самите опаковки пишеше за какво стават. иначе аз съм 3 та година с такива на шкода румстър и съм много доволен, доста са издържливи като товароносимост единствен минус е че свирят като са на покрива, но пък се слагат за 5 мин :-)
stiv1961 - майстор
prascho написа:
Това нещо на Голф 4 комби дали ще стане? Струва ли си и кога ще го пуснат
Ми то си пише кога- от 19.05. :)
Stefan_62 - майстор
prascho написа:
Това нещо на Голф 4 комби дали ще стане? Струва ли си и кога ще го пуснат...
Ще стане, могат да се регулират в голям диапазон, аз миналата година си взех за Пасата /комби/ и съм много доволен. Стига шейните ти да отговарят на профила, но щом на Пасата стават, трябва и на Голфа да паснат / нали са една марка :lol: . Купи си /ако са ти нужни/ не се замисляй, за цената си са железни, но ти си решаваш. :drinkers:
prascho - майстор
Мерси.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: