• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 124
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
enterprise - специалист
Ей заради тия посмешища Всички в Регистъра

Това е новият ми лозунг!!!!
housedoktor - майстор
Не,собственика е платил ужасно много,а и това е 2 бригада.По неговите думи в сравнение с 1вият работата е направо перфектна??!!!!

Прикачен файл

S6300533.jpg
Това е входна врата.Няма да коментирам,само ще кажа ,че само днес два пъти ударих главата си.Особено внимание заслужават прозорците -единият от едната страна висеше в нищото
S6300533.jpg (71.91 KиБ) Видяна 9129 пъти
housedoktor - майстор
Аз си продължавам....

Прикачен файл

S6300543а.jpg
Прекрасно изпълнена фугировка на иначе красив камък:(
S6300543а.jpg (67.66 KиБ) Видяна 9016 пъти

Прикачен файл

S6300542а.jpg
Брилянтно изпълнение на фасадна изолация 2
S6300542а.jpg (60.68 KиБ) Видяна 9016 пъти
SHL - специалист
housedoktor написа:
Аз си продължавам....
Изолацията си е смях от всякъде. Естествено за да се завърши ще си остане кръпка. Този, който я завършва, трябва да направи кръпката, все едно е нарочно намислено така и да изглежда, като рамка за самия прозорец :)

А за камъните, ако не беше казал, че са камъни щях да реша, че е грозна шпакловка на стълбите.... добре, че се вгледах... :lol:
housedoktor - майстор
Има и друго,заради тази недовършена изолация и многото оставени дупки и кръпки сега аз трябва да боядисвам цялата къща наново и клиента пак ще плаща...4удя се как е приел подобна работа въобще.
SHL - специалист
housedoktor написа:
Има и друго,заради тази недовършена изолация и многото оставени дупки и кръпки сега аз трябва да боядисвам цялата къща наново и клиента пак ще плаща...4удя се как е приел подобна работа въобще.
Аз знам как:
Разгледал е няколко оферти и е приел най-евтината от тях. Или варианта: разгледал е няколко оферти, взел е най-евтината, с нея е отишъл при други фирми или бригадки. Размахал е офертата пред носа им и е попитал, дали могат да дадът цена под нея. Намерил се е поне един желаещ да свали цената. Собственика се е почуствал на седмото небе от щастие, че е направил добра сделка и.... ето го резултата. Това е сценария в 90 процента от случайте!
housedoktor - майстор
И в краина сметка се потвърждава максимата:"Разочарованието от лошото качество остава дълго след удоволствието от ниската цвна..."
desss - специалист
лелеее тва със стълбите е ужасно :shock: че то аз щях да ги направя по-хубаво бе, тоя що им е платил въобще :x
housedoktor - майстор
Същата бригада се е вихрила и в банята.Така е предадено на клиента.Всъщност това е само нищожна част от техните творвния..... :x

Прикачен файл

S6300549.jpg
Скъпо струващи материали,тотално похабени от "майстори"
S6300549.jpg (55.75 KиБ) Видяна 9933 пъти
rendo - специалист
Смея да кажа че тази къща е напрвооо чудесна .........

Бас хващам че тия са от етноса ... или от черния или от онея към кърджали....

Иначе на такива места много бих се замислил дали да отида втори път....

Веднъж ходихме в един апартамент в който бяха работили кофтажисти - изявяващи се като шпакловчици ...и един майстор на селски канализации - като плочкаджия....

След това си го набутахме много повече щото трябваше да оправяме тяхните манджи и беше еднаааааа............
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 124

Тема "Вижте и се посмейте. МАЙСТОРИ - МЕНТЕ !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: