Ел. инструментите. Консумативи.
bikerider_ - специалист
Здравейте, колеги!
Съзнавам, че въпросът е по-скоро риторичен, но струва ли си тоя трион в Кауфланд? Електрически, 2000W, марка орегон, на промоция 99лв, не обърнах внимание с каква гаранция го даваха. Чувал съм, че такива еднодневки се правят с разни втулки, които като се износят, правят съответната играчка годна единствено за койнтейнера за боклук. Един съсед по ранчо си взел такъв да си кастри дърветата и ми пусна мухата. Струва ли си такава играчка или е за един сезон хвърлени пари на вятъра?
Мерси в аванс за съветите!
zaioristu - напреднал
В Кауфланд гаранцията е три години като през този период можеш да върнеш стоката и да си искаш парите.За качество не мога да коментирам.
bikerider_ - специалист
И аз гледах някакви такива етикети. Гледах едно радио Superior с MP3, Audio и USB за почти 90лв. Не знам - куча ми се видя тази марка и не го взех, въпреки, че си търся подобен уред.
Вчера взех едно радио от Немските магазини, уж немско, компактно, четеше само Аудио СД, като сложих диск, му потъна гнездото за диска до степен, в която не може да се сложи диска там повече. Просто се хързулна надолу по металната си ос. Слава Богу ми върнаха 45-те лв., но сериозно се замислих, дали да си взема двойно по-скъпото Кауфландско, с повече функции, но пак куча марка.
Отидох в магазин за техника - ми те Филипсите едни стари дизайни, нямат USB четец... продавачът казва -изчакайте до края на месеца, излизат нови модели, ще има зареждане и ще влязат по-новите технологии... А те кучите марки вече ги внедрили, но не и Филипс.
Но да спра с лиричното отклонение - дали си струва този трион за оформяне на дървета?
EDI - майстор
Ще ти върши работа за оформяне.А колко ще изкара, божа работа.Ако нещо му стане, при всички случаи ще е преди 3-те години гаранция.
sspoko - специалист
viewtopic.php?f=54&t=3107&start=140 ето една по обширна тема а колкото за частите можеш да видиш на стр 8 съм публикувал снимка на едно пластмасово колело / не го приемай като мнение което иска да те откаже това се случи на десетата година/ но се солидаризирам напълно казаното по горе от колегата хубавото е че имат три години гаранция а колко ще издържи божа работа. Нормално е когато купуваш резачка от хранителен магазин да не очакваш чудеса от нея.
bikerider_ - специалист
Никой в нищо не може да ме разубеди, защото просто не съм решил да купувам такава машина. Знам, че евтините се правят с кашкавалени части и много пластмаса, там, където не и е мястото по принцип. Имам един храсторез, уж Блек енд Декер, а му се разлуфти шината и двигателя за 1г., понеже лагерова директно в пластмасовия корпус... а не е за 100лв., за над 200лв. машинка е. Добре, че имаше 2г. гаранция, та го замениха, ма като мине още 1г. явно ще трябва да се купува нов. Питах за тези триони, понеже както споменах съсед ми пусна мухата за тях, похвали се с един подобен, а и Кауфланд уж претендира да продава стоки небоклуци, но уви... сигурно има и изключения.

Тема "Трион Орегон в Кауфланд" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: