Да, но това вече не е Keeper 2, както си написал, a Комплект KEEPER - Keypad 2. Имената си приличат, но са съвсем различни двете. Първото го имам, мога да ти го снимам, ако искаш. Почти същото е, като на снимката на питащия в първия пост. С един ключ е отпред, врътваш и алармата се изключва. Крадецът също може да го врътне, щото обикновено ключът си седи на ключалката за по-лесно намиране в бързината
. Разбира се, аз моята още като я купих и й преработих ключалката и вече сигурно повече от 10г си работи безотказно. Разбира се - на неотговорно място.
А относно въпроса - пробвай с горния тример-потенциометър под надписа SPEAKER. Може точно от него да се регулира времето на изчакване. И на моята беше нещо подобно, ама съм го регулирал преди много години и не помня вече. Във всички случаи е някаква врътка на платката. То като гледам - друг избор нямаш.

А относно въпроса - пробвай с горния тример-потенциометър под надписа SPEAKER. Може точно от него да се регулира времето на изчакване. И на моята беше нещо подобно, ама съм го регулирал преди много години и не помня вече. Във всички случаи е някаква врътка на платката. То като гледам - друг избор нямаш.