Ама и шоколад ли има
обаче пастата за зъби вади задоволителни качества
Преди бях вземал паста на Арктик по спомен май МХ 5 силвър не беше евтина нз колко е добра тъй като един път годишно компа се подлага на генерална профилактика,включваща привеждането му до състояние отпреди да се роди и раждане наново
Сега съм с няква евтина с която нямам проблем поради горните причини.
hidrazin написа:Общо взето - грънци. Пастата от по левче е "качествена" толкова, колкото обикновена паста за зъби. Вземи си такава - ще ти е още по-евтино.Общо взето пишман техници, дето не чистят пастата при профилактика, са причина за дефектите по компютрите, за които компютри говорим по-нагоре. Телевизорите са ми пълна М'гла. Даже до скоро си мислех, че един мармот седи вътре, завива станиоли и сменя бързо картинки зад стъклото на екрана. За качеството ще се повторя и дано този път да прочетеш![]()
Свястната паста спокойно издържа колкото нормалния живот на един комп о няма нужда от подмяна. Профилактика - да му обереш паяжините и вълната.
По-горе говоря не само за компове. При тях може да разбереш че загрява и да вземеш мерки а на други места нямаш такава възможност. Просто мощните елементи си заминават във вечните силиконови полета, със всичките филикийски последици.![]()
Като пример - по телевизорите доста съм се нагледал на дефекти по транзисторите на ТХО и захранване именно от спечена паста слагана от пишман техници, дето ползват такава от левчето. Свястната паста не изсъхва и след 10 години.
Като запален овърклокър повярвай ми, че това съм го тествал с въздушно, водно и фреоново охлаждане. Мечта ми е да надупя