Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
enterprise - специалист
Сигурно няма да имаш нищо против да дадеш линк от къде си я копирала. За да не се дублираме.

http://www.johnbullockdesign.com/bathro ... hp?photo=5
XpacTa - специалист
В линка който си пуснал пише че стената е покрита със стъкло. Т.е. боядисваш я лилава и праскаш едно стъкло отгоре. Остава само въпроса дали няма да се получи конденз между облицовъчното стъкло и стената.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
XpacTa написа:
В линка който си пуснал пише че стената е покрита със стъкло. Т.е. боядисваш я лилава и праскаш едно стъкло отгоре. Остава само въпроса дали няма да се получи конденз между облицовъчното стъкло и стената.
Боядисваш стъклото и го лепиш на стената.
XpacTa - специалист
Отвътре или отвън го боядисваш? Как го лепиш? Какво става с местата където стената не е равна и остава въздух? А и как въобще се боядисва стъкло - награпавяваш го със шкурка ли?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
XpacTa написа:
Отвътре или отвън го боядисваш? Как го лепиш? Какво става с местата където стената не е равна и остава въздух? А и как въобще се боядисва стъкло - награпавяваш го със шкурка ли?
Майтапиш ли се или питаш?
XpacTa - специалист
Мииии... питам. Въпроса е че на теория звучи адски лесно да се направи подобна стена, но в последствие сигурно ще настъпи голямото страдане.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Без извинения, ама звучиш много...!
И да не си го правил, не виждам поради какво не ....... Малко.
Стъклото се боядсива и го лепиш като плочка на стената. С боядисаното към стената. Резултатът е идеално гладка лъскава повърхност, нереагираща на никаква химия, с цвета който си желал. Плътно, цветно, гладко и лъскаво.
Последна промяна от n_a на нед мар 02, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
pipbel - майстор
n_a

Струва ми се не ХрасТа, а ти звучиш тъпо.
Не знам защо още модераторите не са те изтрили след като си позволяваш да обиждаш други участници във фурума че нямат под шапката колкото теб.
Съгласи се че не всеки е боядисвал стъкла и му е ясно как става.
Като си такъв специалист в тая област защо не дадеш малко повече подробности ( а и снимки) по технологията и да внесеш разяснения по напълно резонните въпроси на ХрасТа.
И аз съм любипитен да види "по-подобаващ" отговор на тях.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Прав си, ще си коригирам тъпото.
Теб те моля, тук да опишеш какви ефекти ще се получат като боядисаш стъкло. С четка, с валяк, с латекс, с водни боички, с блажна боя, с ацетонов спрей. Ефекти от боядисаната страна на стъклото и откъм небоядисаната.
Втора молба - да ми опишеш какво ще се получи като залепиш на гребен с теракол стъкло за стена. Варизнт 1 и вариант 2.
Ккаво ще се получи ако залепиш стъкло със силокин за стена. С мелми, с тепетно лепил, гипсова шпакловка. Изобщо с каквото ти хрумне.
Аз не се засягам на професионализъм и на дилетанство и никога не бройкам други по такива показатели.
И няма да ти коментирам напълно резонното възмущение към моята изява спрямо напълно резонните въпроси на ХрасТа.
Не мисля, че би било конструктивно. А това е важно. За мен.
velsi - Почетен майстор
Има много неизвестни около този вариант за стъклото и не виждам защо n_a се пали толкова. Каква боя трябва да използваме за да не се олющи сред време от стъклото. Има доколкото знам специални бои за стъкло, но те за това са и специални щото няма да ги намерите в кварталната железария. После как лепилото (теракол или там каквото) е ще реагира с вече боядисания слой? А ако не дай си боже счупим стъклото? Какво правим тогава? Чегъртаме го с шпаклата и пак отначало.

Тема "Идея за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: