• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
sstefanov - майстор
Кажи защо точно нея избра, може да си полезен на някого.
didoni_ - специалист
Кажи защо точно нея избра, може да си полезен на някого.
Защото разгледах всички прахосмукачки в Техномаркет и за тая цена,която в момента на промоция и 2000 вата и всмукателна мощност 370вата.За нашите домашни нужди ще е добре,sstefanov кажи какво мислиш за избора :)
sstefanov - майстор
Не я познавам, така че не мога да преценя.
Тази, коато ти пуснах, също е на промоция :-D .
didoni_ - специалист
На промоция,но няма да дам тези пари. :-D
Ще си купя за тези пари три различни дето съм изброил :lol:
Chefo77 - майстор
Освен че няма да дадеш толкова пари (предполагам), не е нищо особено.
Честито и поздравления за избора. Аз съм решил следващата домашна да е Керхер 7/1. Ама Самсуняка не ще да мре, да го ... :lol:
didoni_ - специалист
Въпрос на избор,но все пак да се допитам :partyman:
dpp - специалист
От как имам Ровента циклонова с контейнер жена ми ме благославя!!
Вадиш в кофата и пак слагаш! Имам и НОВА перяща Делонги от 5 години стои в кащона на тавана..пере уж не знам си кво - иска си търкане натискане и т.н..воден филтър - най добре е с воден! Хубава е, но е голяма! Не знам дали няма да я продам, свиди ми се кат знам колко пари съм я плащал...
От промоцията снощи в Емаг заръчах една за Вилата - Хайнер 4040 модела за 90лв на прИмоция! Има добри отзиви !! 2400/400w смукателна! Вдигала килима направо ! Е за вилата трябва да става, няма да е като Ровентата но и парите и са на 1/3-та! Никога повече с торба или тея с торбите дето се купуват всеки път! :-D
Та мисълта ми е - контейнер с Хепа мепа филтър! И глеадй да има филтър преди мотора тип "гъба" че да се мие често! Така Хепа филтъра се запазва , по често го миеш този и така.. :проба:
didoni_ - специалист
Взех тая дето по-горе посочих,супер е машината,на пълна мощност само за паркета става да чисти,иначе за килима на средна мощност,ако е на пълна килима тръгва с четката :-D
  • 1
  • 2

Тема "Избор на прахосмукачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: