Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hameleon - специалист
Този уред едновременно отоплява и охлажда помещението, в което се намира, като използва 90% по-малко енергия от обикновените подобни уреди.

С малките си размери C2 от Herman Miller може да вдигне температурата с 32 градуса и да я снижи със 7. Освен че работи като климатик, C2 филтрира въздуха като го прочиства от частици с големина до 5 микрона. Няма нужда от допълване с вода или презареждане, а пък филтъра може да се сваля за почистване. Като предпазна мярка е добавена и опцията уреда да се изключва след 4 часа работа.

http://dwr.com/productdetail.cfm?id=124 ... 9049936277

Прикачен файл

c2herman_fr.jpg
c2herman_fr.jpg (22.75 KиБ) Видяна 4198 пъти
fbr - майстор
Мисля че е нещо от сорта на космодиска.
Тани - модератор
Пропусна да споменеш , че работи с две алкални батерийки 1,5 V и изкарва с тях около месец, за помещения до 100 квадрата , а при по-големи помещения за 3 седмици! :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Това Herman Miller насажда доверие - звучи много немски, сиреч технически - сигурно имат клиенти. През този месец е подходящ подарък за рожден ден ( Риби има много)
Takezo Sensey - модератор
fbr написа:
Мисля че е нещо от сорта на космодиска.
ХАХАХА или магнитния наколенник на доктор Ливайн.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Takezo Sensey - модератор
Тани написа:
Пропусна да споменеш , че работи с две алкални батерийки 1,5 V и изкарва с тях около месец, за помещения до 100 квадрата , а при по-големи помещения за 3 седмици! :-D
Само да долълня Тани , че има КПД 327 %.....но ако , включиш подовото отопление :lol:
asenlynch - специалист
Чудесен подарък за осми март... :?
...ако искаш да те изгони жената от вас... :-D
Naskata - специалист
:shock:
Седя и си мисля ....Това за кола ли е или се слага под юргана... :wink:
Седя и си мисля ... и докато си мисля и бирата ми свърши...

Прикачен файл

83614ca03d8bb8e24690565f47d11256.jpg
83614ca03d8bb8e24690565f47d11256.jpg (32.97 KиБ) Видяна 4013 пъти

Тема "Какво е вашето мнение за този уред?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: